Kameran.

Efter att ha använt min kära kamera dagligen i över två år kan jag konstatera att den inte alls är i lika bra skick som när jag fick den. Den har diverse skrapmärken i hörnen, tack vare att Surprice gav den en liten flygtur (häng inte kameran på boxkroken!). Dessutom fungerar inte "titthålet" som det ska heller, det är alltid mer eller mindre suddigt, man ser inte om bilden kommer bli skarp eller inte. Det har jag lärt mig att bortse ifrån, så det är inget jag tänker på, men för dom som provar min kamera kan det ju bli lite klurigt ;)

Jag skulle verkligen vilja ha en ny kamera, hellst någon det går att filma med, men det känns faktiskt lite onödigt. Även om jag är väldigt fotointresserad så har det svalnat lite, och nu fotar jag i princip bara Sancho och dom andra hästarna. Men nu till våren kanske det kan bli lite mer vanliga bilder?

Här kommer lite icke hästiga bilder ;) Fick leta långt bak i arkivet för att hitta dom, haha!

Postat av: Adina

Härliga bilder! Det kan inte vara så att du har en liten knapp som ändrar hur "titthålet" ska visa skärpan? Det insåg jag när jag rengjorde min kamera för några dagar sedan (HAHAH), att man kunde dra i ett litet reglage för att ändra skärpan i just titthålet - men att bilderna blir exakt likadana annars :)

2011-03-23 @ 16:35:05
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Fina bilder :D

Speciellt den andra :)

2011-03-23 @ 16:48:23
URL: http://mickaelaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: T O V E K J A E R R A N (en fotoblogg)

De tre understa är jättebra! :D

2011-03-23 @ 17:23:51
URL: http://tovekjaerran.blogg.se/
Postat av: maria

Wow, vilka fina bilder:)

2011-03-23 @ 21:58:57
URL: http://potatisbullen.blogg.se/
Postat av: Emma

Shit vilka fina bilder! Älskar den vissna rosen :)

2011-03-26 @ 17:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0