2 år ♥

Trodde jag skulle tycka det var roligare att åka till stallet nu när det är sommarlov men icke. Har ingen lust att blogga heller, tråkigt men sant.

I tisdags var det exakt 2 år sedan jag började rida Sancho. Tiden har verkligen bara flygit förbi, helt sjukt. Det känns inte heller som att vi förändrats speciellt mycket, men tänker man efter ser man verkligen förändringen! Jag har utvecklats till det bättre, medans det märks mer på Sancho att han är gammal. Han är fortfarande pigg och så, men jämför man med för två år sen har han lugnat sig väldigt mycket. Men så är det ju, ingen kan vara ung för evigt tyvärr.



Svar på fråga.

heette hon inte bolla ? :)

Svar: Jo, i från början men vi döpte om henne till Nellie, mycket finare :) 



Nellie!

Igår vaknade jag av att min lillebror kom inspringandes och ropade att vi fått en hund. Haha, ja tydligen! Nellie heter hon, 9 veckor, 75% wachtel och resten worster. Ingen aning om vad det är för raser faktiskt, men det är tydligen en jakthund? Jaja. Söt är hon i vilket fall som helst, inte sant? :D




Mot stallet!

Nu har äntligen febern försvunnit, så strax ska jag upp till Sancho. Plutten, han är saknad kan jag tala om. Hatar att vara sjuk.. 

Denna morgonen har spenderats framför datorn, redigerat studentbilder. Var livrädd för att ingen bild skulle bli bra, men jag tror jag lyckades faktiskt ;)



Märks att jag inte sitter vid datan..?


Glad midsommar!

Säger man så, glad midsommar? Haha! Min midsommar blir väl mindre lyckad, är hemma med feber och ont i halsen. Hoppas ni får det bättre än min tråkiga kväll :)





Utrustning för utseendets skull?

I fredags provade jag martingal på Sancho, inte för att det behövs utan mest för att se hur det såg ut. Började fundera lite på om det är okej att ha utrustning för utseendets skull, och jag tycker nog faktiskt det är det så länge hästen inte tar skada av det. En martingal stör inte på något sätt, så den kan jag tycka är okej. Skulle jag däremot rida med ett starkt bett enbart för att det skulle se snyggt ut hade det givetvis inte varit okej, för det drabbar hästen. Vad tycker ni?

En trött Sancho efter ridpasset :)


Nu har jag slutat 9an.

Skolavslutningen var ju i torsdags och på fredagen var det Sista natten mé gänget, Sveriges största avslutningsfest. Hur kul som helst verkligen! Var en till avslutningsfest igår, men nu är det slut på riktigt, nu går jag inte i 9an längre! Känns konstigt, kommer sakna alla enormt mycket. Tur att jag hamnat i en superklass :) Natur, yeah! 

Blir ingen semester för mig än, imorgon börjar jag nämligen sommarjobba på ett dagis. Mindre kul, men det är ju inte helt fel med lite pengar :) Jag får lite mer tid till bloggen i alla fall, så nu blir uppdateringen bättre.



SOMMARLOV!

Nu har jag slutat 9an, helt sjukt! Skolavslutningen var både hemsk och helt underbar, alldeles för mycket avsked och tårar. Kommer sakna klassen, 9a ♥ 




Kvällstur.

Sancho har ju stått några dagar nu, och det märktes! Han gick fram till mig trots att han stod längst bort i sommarhagen, och var pigg och nästan tittig. Hoppade åt sidan några gånger, kanske inte speciellt bra med tanke på att jag bara red i grimma/grimskaft ;) 



lördag morgon

Nej, det kanske inte är morgon nu, klockan 15.25? Haha! Har inte haft så mycket att skriva dom senaste dagarna. Igår var jag uppe och kikade till Sancho bara, det var ju student så hade lite bråttom. Kanske åker upp idag istället, om det inte åskar/regnar som det gjort dom senaste dagarna konstant.. Härligt väder Sverige! ;)

Oredigerad bild, photoshop är borta igen.. haha


Åska

Skyller min dåliga uppdatering på åskan som aldrig verkat sluta mullra (får skriva på mobilen nu) Var påväg till stallet förut, kom typ 500m med cykeln innan himlen öppnade sig och det började blixtra. Härligt! Så jag vände, och nu två timmar senare väntar jag fortfarande på bättre väder. Mamma får nog köra upp mig, så jag kan kolla till Sancho bara, ingen ridning idag. Suck!

Smart Linnéa!

Om jag skulle skada armen skulle jag kunna rida ändå, för jag kom på världens grymmaste grej idag. Erkänn, smart? ;) Haha, måste testa att rida så någon dag!


Blev bara en lugn skrittur idag, Sancho var redan svettig när han kom in så kändes inte speciellt schysst att göra något ansträngande.

Update från solstolen!

Hoppas ni inte sitter inne nu när det är så härligt väder. Här i Tibro är det 29 grader i skuggan, inte lite awesome?! Känns nästan lite som sommarlov, har ju varit ledig sen i torsdags. Nä, nu ska jag återgå till solandet, ha det gött så hörs vi senare!

Härligt väder, jajjamen!

Idag var jag tvungen att bättra på brännan lite, gör allt för att få lite färg innan skolavslutningen ;) Låg ute i solen i 1,5 timme innan jag åkte iväg till stallet. Där borstade jag Sancho i shorts och bikini, och det blev även min outfit uppe på hästryggen sen. Skönt när det var så himla varmt. Det blev ett kort pass ute i den tomma hagen. Sancho var lite ofokuserad till en början, men det blev bättre. Stiglädrena skavde i traven, så jag red utan efter en stund. Min mage fick kramp, seriöst. Sancho var seg så jag fick driva med sätet hela tiden, och sen skulle jag ju hålla mig kvar i sadeln också, ajaj! Blir en go träningsvärk imorgon. I slutet gick han fint i alla fall, och jag är nöjd över min sits idag, kanske inte så konstigt eftersom jag red utan stigläder men. 

Ny frilla fick han idag också, här syns det lite.


Nu börjar han bli lite finare i hullet också!


Photos

Hästfri dag, så allt jag har att bjuda på är lite vanliga bilder :) Imorgon blir det bättre uppdatering!




Summer.

Hade lite bråttom i stallet idag, så det fick bli lite träning från marken. Fick repetera det med att han skulle backa när jag skakar i repet, annars gick det bra. Jag var lite busig och hoppade upp en stund också, härligt att rida runt lite utan krav eller så. 



Största dissen i historien



Tänker inte ens kommentera dessa, men jag tror ni fattar grejen ;) USH!

Failbilder

Det har blivit ett antal failbilder dom senaste dagarna i och med att vi fotat över 700 bilder. Här är några!

Pigg ponny som INTE vill stå still och leka modell!








RSS 2.0