Vaccinering.

"Äntligen" har vi tagit svininfluensavaccineringen (långt ord, haha!). Sprutan gjorde inte ont alls, fast som vanligt skrämde jag upp mig själv innan så blev rätt skakig efteråt. Armen är liksom bortdomnad, men annars är det no problemas.

Mamma var med i stallet idag och tog promenad med Sancho som vanligt. Vi träffade på älgar, och Sancho blev så söt när han blev "rädd" haha! Dom var ju långt bort men dom hade nog gått över vägen där vi gick, så det luktade ju älg antagligen.

Nu ska jag ta och läsa lite, lånade två böcker i skolan idag, dom verkar riktigt bra! Bra böcker är svårt att hitta nu när man läst Twilight-serien och Hungerspelen, det går liksom inte toppa dom ;)

Ge mig snö!

Vad jag vet så är det första advent idag? Jag hänger inte riktigt med, haha. Och då borde det vara snö tycker jag. Idag var det riktigt mysväder! Kallt, ljust och dimmigt, sånt gillar jag. Gick promenad med Sancho idag igen, mysigt när det för en gång skull är ljust. Kan man inte gå i skolan på kvällen när det ändå är mörkt? :( Jaja, nu är det ju inte såå långt till jullovet, kommer bli gött med lite ledigt :D


Sancho ute i dimman :D<3

Promenix ♥

Skolan idag var seg, jag vaknade på fel sida idag tror jag :) Fick tillbaka tyskaprovet, MVG = ich bin nöjd! Efter skolan åkte jag direkt till stallet, tog in en hungrig Sancho och gick på promenad i regn & mörker, haha. Det är sjukt läskigt att gå i skogen, i mörkret! På söndag tar jag nog en längre promenad, då är det ju ljust så ;)

Nu ska jag ta och käka chips, titta Idol och sen ska jag SOVA! I love sleeping, mohaha.

Teori.

Ingen ridning idag, hade teori :) Valde Merlin igen, haha. Kan ju inte hjälpa att han är näst bäst, (efter Sancho såklart ;P) haha! Sen körde vi frågesport typ. Jag, Nadja & Micka mot Lisa, Elisabeth & Matilda. En jävla massa färgfrågor som vi inte kunde, så vi förlorade :( Så nu vet ni vad jag kommer spendera all min lediga tid åt, PLUGGA FÄRGER! Haha.

Imorgon åker mamma & Tommy till Tyskland, så jag får åka till pappa idag till söndag tror jag.

Jag är trött på regn.

Regn, regn, regn. Suck. Regn. Suck.


Jag håller på att lägga in alla mina bilder som jag tatt sen jag fick systemkameran! Det var 14 skivor, plus alla bilder jag redan hade på datorn :) Undra hur många bilder det blir, haha? Jag har i alla fall något att göra, måste ju rensa och om jag orkar/vill redigerar jag dom som är bra :D

Lyckad dag!

Igår var ja ju inne i stan med Emma & Ida :D Gick runt och tittade i affärer innan NEW MOON började, hittade egentligen ganska mycket jag VILLE ha, men hade ju inte så mycket pengar med mig. Det blev örhängen, diadem och en klänning till julafton :)

På bion var det fullproppat med folk, hela salong 1 var full! Bara någon enstaka plats som var tom. Och filmen.. OMG!! I love it :'D Finns väl några småsaker som var lite irriterande, men jaja, spela roll! Den verkade vara mycket mer proffsigt gjort än Twilight. ÅÅÅH jag vill se den igen!

NEW MOON!

Imorgon ska jag gå på bio med Emma & Ida :D NEW MOON! Ååååh, jag längtar!!


Nu är det bekräftat.

Hörde på radion idag att enligt astrologin har stenbockar (som jag) det svårare på vintern! Liiite läskigt att det kanske stämmer, eller hur? :O Haha.

en söt liten sancho :*<3


22 november 2009.

Nu är det verkligen slaskhöst. Solen är borta och BARA gråa moln :( Regn, regn, regn.. Blåst. Jag hatar blåst. Nu märks det även på mitt humör att det är höst :) Negativ, sur och allmänt otrevlig. Hurra. JAG SKYLLER PÅ HÖSTEN ;)

På tisdag är det terminens första STUDEIDAG. Sovmorgon, yesbox, jag längtar!

Haha, liten "film" på Q & Suprise som busar! Mästerfilmaren med mobilkamera och photoshop ;)

Äntligen lite SOL!

0-365d5b58b72ed5bdd71632bd9573ed87.png

Äntligen lite SOL!


Något att tänka på.


Äntligen helg!

Känns helt underbart att det är fredag, vilket innebär tacos, Idol och fredagsmys! :D Veckan har varit minst sagt jobbig, det är svårt att ta igen allt som man missar när man är sjuk. Nu verkar det dock ljusna lite i skolan, mycket roligare grejer :) Bort med religion, fysik och Svart drama och in med Asien, kemi och NORSKA ;D Vi ska skriva en Asienresa, jag älskar verkligen den här uppgiften eftersom man måste använda lite fantasi och man får skriva berättelse! Norska har vi haft två lektioner hittills, det är ju inte lika kul som jag trodde det skulle vara med det är miljontals gånger roligare än Svart Drama-uppgiften.

Tyskaprovet idag var väldigt lätt, för denna gången kunde jag varenda glosa :) Wonderful.
Nu ska jag ta och skriva lite på min Asienresa, PUSS

Guten Abend!

Heute ich bin in der Pferdestall gewesen! Sancho ist süss, wie immer ;) Er wollen Karotten :D
Jaja, ska sluta skriva tyska, haha. En morot till den som lyckas lista ut vad det betyder ;)

Idag har jag:
- Varit i skolan och haft HK-prov, gick bra så förväntar mig minst ett VG, hehe.
- Sprungit i regnet, skojigt! Nej, Ellen, jag behöver inte åka till akuten ;)
- Varit i stallet och tittat till sötaste-varelsen-i-universum :D
Och nu ska jag:
- Träna tyska grammatik, hurra. Nu vet jag vad alla menade med att "tyska grammatiken är HUR SVÅR SOM HELST!"
- Förhoppningsvis läsa ut Hungerspelen, dom som inte läst den, LÄS DEN :D Gash, så otroligt spännande!
- SOVA!


Nu händer det grejer här!

Idag har jag chockat mamma lite :D Hurdå? Jopp, direkt efter skolan bytte jag om och sprang en sväng i skogen! Är faktiskt lite förvånad att jag inte fick en hjärtattack, men kondisen är ju långt ifrån den bästa ;) Får se till att springa fler dagar, kondisen ska bli bra. Punkt slut.

Tyskaprovsläsningen flyter på alldeles utmärkt, känner att jag kan mycket! I alla fall glosorna, och det är ju mycket poäng så. Hemkunskapen går alldeles utmärkt det med, så nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra imorgon ;) Trots allt så är det ju det enda HK-provet vi har i 8:an. Känns lite läskigt, men det är ju faktiskt 9:an som räknas mest, då kan man ju höja sig. Ohyes :)

Ikväll blir det hockey, nice. Får hoppas att Tibro spelar lika bra som förra veckan :D
Btw, igår skickades min älskade kamera iväg på lagning. Hoppas den kommer tillbaka snabbt! För då jävlar ska det tas kort ;)


16 november 2009.

Nu har jag äntligen lite tid över för att blogga ;) Dagens stora glada nyhet, SANCHO ÄR BÄTTRE! Thank god.
Har försökt läsa på hemkunskapsprovet tills på onsdag, det har gått ganska bra. Det är ju sjukt enkla grejer, så ja, no problemas :) Har skrivit ut 6 sidor med anteckningar, jag brukar skriva om allt på datorn, mycket enklare att lära sig då.
Har även lärt mig att ladda ner låtar direkt från youtube, hihi jag vet att jag är efter? Men det är sjukt bra, så nu jävlar kommer både datorn och mobilen att bli fulla (a)

Fick tillbaka fysikprovet, ett ynka halvt poäng från MVG. Jag är nöjd, men lite surt var det ju. Han kunde ju gott gett mig det där lilla halva jävla poängen ;)

Nu ska jag läsa igenom anteckningarna till HKprovet och sen ska jag läsa Hungerspelen! Superbok, fast har inte kommit så långt än. Men gash vad den är bra :D GONNATT!

Good sång!



Gör fortfarande svenskaarbetet, det går bra hittils ;) Fast dumma lilla jag sparade den svåraste uppgiften till sist, men jaja, bara att köra på! Min nya inställning "bara att köra på" :D 

Föresten, vi ska börja läsa NORSKA på svenskan. Min första tanke var "wtf, N-O-R-S-K-A? Seriöst?" men nu när jag tänkt efter lite kan det nog bli rätt skojj :D Guleböj & pingvinkofte, det blir roligt ;)

Home sweet home :)

Nu är jag hemma! Var kul att få komma bort från Tibro litegrann, men nu är det tillbaka till verkligheten. Sitter och skriver om Shakespeare, hurra. Ush vad jag är pesimistisk. Men jag har inga höga förväntningar på det här arbetet, får man ångest så fort man tänker på skiten går det bara inte att skriva så bra man kan. Jaja, nu har jag inte tid att sitta och skriva massa strunt, byebye :D

Nu är jag i Stockholm!

Tågresan upp var lite speciell, vi hamnade nämligen i fyllevagnen med en massa raggare :) Seriöst, vad är det för jävla människor som börjar supa 09.30? Det riktigt stank sprit så fort man kom in i vagnen. Och som om det inte vore nog, så hamnar min gamla, underbara, favoritlärare Karin bakom mig :D Nej, tågresan kunde varit bättre.

Nu har vi precis vart på Media Markt, igen (a) När man tittar på alla objektiv som det finns så vill man ju bara ta allihopa och springa xD Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, inget antar jag. Vi åker ju hem redan 13.00 :)

HAHA!

Jag är inne på Media Markt :D Det funkar att gå in på internet, haha xD

Blir Stockholm imorgon, mår bättre faktiskt :) Plus att jag är trött på att sitta inne och mögla.

Rolig dag. Eller inte.

Har inte gjort en enda vettig grej idag :) Typ räknat timmarna tills jag kan ta nästa omgång alvedon. Och tittat massa hästar på blocket och hästnet, lite kan man ju få drömma (a)

Egentligen ska jag åka till Stockholm imorgon, men jag vet inte om jag orkar.. Jag vill men är ju inte så kul om jag går runt och har ont hela tiden :( Får se imorgon bitti hur jag känner mig då :)

HAHAHA! 0:40 JAG DÖR!


Hihi.


Hemma..

Inatt kunde jag inte sova pga att jag hade så jävla ont. Somnade väl nångång runt 03.00, vaknade 05.30 och tror jag somnade om sen igen. Fuck you mage säger jag bara. Tack vare den missade jag ännu en skoldag och ridningen. Hurra. Kommer troligtvis vara hemma imorgon också, ser inte ut att bli bättre direkt..
När mamma pratade med Davy förut så fick jag veta lite hur det gått på fysikprovet :) Han trodde jag fick precis under MVG gränsen, sjukt nöjd eftersom jag inte kunde något xD Nu är det bara att börja läsa på inför nästa prov, som tack och lov inte är lika jobbigt :)

11 november 2009.

PMS + ont + stress + höst = ingen bra kombination :) Skolan är fylld med prov, prov, prov och jag ORKAR FAN INTE! Inlämningar hit, inlämningar dig. Och så läxor på det. Sen får man ju inte glömma att LEVA. Hur man nu ska hinna med det?


Nu ska jag titta alla jävla inlägg på bloglovin, fast jag borde göra svenska. FUCK SVENSKA. ><



Tisdag 10:49

Sitter hemma, dumma jävla magfan. Gick hem efter provet, som jag faktiskt tror gick bra! Bättre än förväntat, jag såg skräckbilder framför mig att jag lämnade in pappret halvfullt, men jag svarade faktiskt på alla :D Sen om dom är rätt eller inte vet jag ju inte än, men det är bara att hoppas på det bästa.

Min mage skriker efter mat just nu, så kylskåpet nästa, haha!
Ska jobba eng/sv/ma/so sen så jag inte kommer efter. Suck. Jag känner mig redan trött, gäsp..

Magnetism suger..

Positiva Linnéa, jajjemen! Huvudsaken är att jag INTE ger upp, hehe. Sen får man ju tänka positivt, imorgon behöver jag inte plugga något prov alls! :D Då är det "bara" svenskaarbete & matte som gäller, haha :( Nästa vecka har vi lätta prov, hemkunskap & tyska. Och veckan efter det engelska, inte direkt något man behöver läsa på 100ggr om för att förstå. Varför lägger alla lärare proven på samma gång? Det är ju nästan omöjligt att läsa på två prov på samma vecka :( It sucks.


Jag vill ha sommar..


Grym låt! ;D

Beyoncé - Sweet Dreams <3



Nu ska jag sätta mig med fysikboken och P-L-U-G-G-A, som är det enda jag gör i livet känns det som ><

The computer is back!

Datorn är tillbaka, yiha ;)

Nu på kvällen har jag tränat till fysikprovet vi har på tisdag.. IG nästa. Jag fattar inget!! Davy kommer få förklara allting imorgon, men jag vet inte om jag kommer fatta då heller. In genom ena örat och ut genom andra.. Suck ><

En av dom få grejerna jag faktiskt förstår!

Har ingen dator.

Datorn är på "fixning" så har ingen dator. Får tillbaka den ikväll :) Skriver då!

.

1b80e3fef61f4a8a01b4fc79a2ec501b.png

.


6 november 2009.

Dagen har varit extra seg och lång idag. Anledningen? 4 timmars sömn. Skrev på svenskaarbetet i 4 timmar, i sträck! Somnade 02.00, gick upp 06.15 och fortsatte skriva >< Men yes, jag blev klar!
Fick tillbaka Hungerspelen, MVG :D Oförberedda i svenskan gick ju sämre då.. VG, jag är inte nöjd med poängen i alla fall. Men VG är ju alltid ett VG :D


Urk!

Idag har jag mycket att göra = en jävla massa skolarbete. Imorgon har vi SO-prov, svenskauppgiften ska vara klar tills på fredag, hemkunskapsläxan är lika bra att göra idag, och måste börja tänka på att det är fysik-prov på tisdag >< Sen har jag säkert glömt en massa *suck*


Dagens stora händelse:




Fett nice, eftersom den jag haft nu i några månader är totalt extremt SÖNDER. Ihoptejpad och lite sånt, haha! Det enda "dåliga" nu är ju att alla kontakter ska flyttas över :( Det var ju sparat på SIM-kortet, men alla var typ dubbla med olika namn :S Jobbigt, eftersom det är en del. Och mitt QuadraPop-rekord är borta. Suck.. Hade något på 2 miljoner tror jag, kanske närmare 3 miljoner. Nejnej, jag är inte nörd :D
Snart börjar Desperate Housewives, JIPPI JAHUU!

Jag fattar inte?

Vi har läst en bok i svenskan, Svart Drama. Alla säger att den är såå bra och såå läskig. Skånska Dagbladet skrev: "Starka nerver krävs helt klart av läsaren". Jag undrar vad det är för en stackars rädd människa som skrev det? Jag tyckte den var krånglig, ganska tråkig och väldigt uttjatat på något sätt. Imorgon kommer vi få träffa författaren till boken i skolan. Tack gode gud att dom satte det på en SO-lektion, vad som helst är bättre än religion :D Tror jag.. haha.

Nu har jag äntligen kommit igång med personbeskrivningarna till boken. Det är nog faktiskt första gången jag haft riktiga problem med att skriva något i svenskan! Jag vet inte vad det är med min hjärna :) Vi fick tillbaka resultaten från matteprovet som vi gjorde innan lovet, och jag kan lugnt säga att jag måste gjort det i sömnen, så dåligt som det var. Inga MVG i matte med andra ord, hehe..

Nu är det november.

Tvingar mig själv att lyfta arslet ur soffan och blogga lite. Höstlovet har varit.. som en vanlig vecka utan skola kan man säga :) Stall, stall, stall. Men jag har hunnit med lite annat också, som att besöka en kyrka (HAHA, jo jag har varit i en KYRKA! Otroligt), shoppat lite new stuff, pluggat religion, tränat med min nya balansboll och ja, det var nog allt :D Balansbollen äger, och nu jävlar ska det tränas! Mitt löfte om att inte småäta har ju gått lite sisådär den senaste tiden, typiskt mig kan man väl säga. Jaja, imorgon är det en ny vecka med SKOLA och då kan jag ju inte direkt småäta, haha ;)

Nu ska jag titta vidare på Djävulen bär Prada, cya :D

RSS 2.0