Sunday.



Jag vaknade av ett JÄVLA brak imorse = snön på taket åker ner.. Haha, jag trodde jag skulle dö. Hela sängen skakade! Kunde inte somna om så jag har vart vaken sen 09.00, otroligt :)

Sen har jag varit i stallet 3 timmar, och det har hänt mycket där minsann! Fleur har fått en boyfriend, Kalle :D Kalle står i andra hagen, och han hoppar över staketet in till Fleur hela tiden.. Så sött! Fast nu är han instängd i paddocken, haha stackarn.
Gick ut en sväng med gamle gubben också, lika pigg och glad som vanligt :) Vill att det ska bli vår nu så man kan gå ute läääänge och trava längre sträckor! Sancho ska nämligen få bli min jogging-kompis, haha.


Sara & Brave Heart Q












Kalle rymmer..

Hoppar så fint över stängslet (haha!)









YES, Lördag!

Min lördag har bestått av en massa SÖMN! Nu i veckan har jag varit sjukt trött och gick å la mig 21.30 varje dag.. haha. Skönt att äntligen få sova ut :) Något annat som också var sjukt bra idag var att det fortfarande är PLUSGRADER! Hörde ni? Plusgrader. Istiden är äntligen över. När jag var ute med Sancho igår så såg vi ASFALT! Haha, jag började nästan gråta. Men, sen måste jag bara säga att denna vintern var bättre än den förra. Hellre en jävla massa snö än regn och mörker.


Promenad med Mr. Söt!






Camera goes to school.

Tog med lilla kameran, är för feg för att ta med den stora ;P


Klassen på SO:n.


Påväg till NO:n.


Sara posar ;D


Och Ellen är lika snygg som vanligt! ;D

Vågar man..?

Det är några i klassen (jag bl.a) som är med i nått uppdrag. Det går ut på att man ska fota något i skolan som tillhör ett tema som vi får varje vecka. Frågan är nu bara.. Vågar jag ta med min systemkamera? Är INTE sugen på att ta med den egentligen, en kamera+grejer för över 7000kr är inget man vill ska bli stulet.. Men samtidigt har jag ingen annan bra kamera. Haha, vilka problem jag har. Nä, jag tror faktiskt den får stanna hemma. Hur skulle jag göra på lunchen? Jag litar inte på skåpen xD

Fotad med min lilla kamera, tar nog med den :)

I'm back!

Märks att skolan kommit igång igen nu i alla fall.. Bara en massa plugg! So-provet idag gick väl hyffsat, sista frågan hann jag nästan inget på men ja, fanns ju inte direkt något jag kunde göra. Skrev 4 st A4. HAHA.
Idag är det som tur är ingen direkt stress, ska jobba lite matte sen bara :) Imorgon är det fredag, så jävla härligt!

Ingen ridning idag heller, jävla snö :( Har inte ridit lektion på 3 veckor nu! Är SJUKT sugen på att hoppa nu (och det hör inte direkt till vanligheten.. :P) . Tur att jag har Sancho, annars hade jag dött av hästbrist x'D




Plugg, plugg, plugg :(

0-713efbf67614f1033455ff7efed0fd04.png

Plugg, plugg, plugg :(


2010-02-23

Hejsan! Bloggade inte igår (vilket är lite ovanligt :O) men jag var verkligen extremt trött! Första dagen i skolan efter sportlovet, och vem är inte trött då? Det kändes rätt okej att vara tillbaka, jag var ju sjuk innan lovet så det kändes som om det var en hel evighet sedan jag var där. Jag längtade i alla fall efter slöjden :D Jag älskar att brodera, haha.

Idag är jag minst lika trött, men 100ggr hungrigare! Skolmaten är förjävlig.. Något jag inte saknade i alla fall. Det blir knäckebrödsdieten igen antagligen.
Nu ska jag plugga. So-prov på torsdag (som tur är kan jag redan det mesta) och matte-prov på fredag. Matteprovet ser jag inte fram emot.. Ush och fy :(
Nepp, nu kan jag inte skriva mer, matteboken väntar..

2010-02-21

Min dag har varit både tråkig och rolig. Jag åkte inte till Sancho idag, jävla snö! *morr* Skottade garagetaket och hoppade i snön, som faktiskt var lite kul ;) Nu ska jag duscha, göra läxor (kul..) och titta blåsningen. Puss!


FILM - Jag & Jesper hoppar i snön xD

Inte alltför seriös film, haha!

Förbannade snö..



Jag tror varenda svensk håller med mig när jag säger: JAG VILL HA VÅR!! Fast om man ser det från den ljusa sidan så skulle det ju inte göra något om skolan ställdes in på måndag.. hehe. Men jag är osäker på om jag ens kan åka till stallet imorgon, hörde att dom slutat ploga alla småvägar nu. Dumma, dumma snö..

Men sen läste jag också att när hästarna börjar fälla är det ett tecken på att våren är påväg! I sånna fall kan jag glädja er med att Sancho fäller stora HÅRBOLLAR och alla mina ridkläder måste tvättas.. HAHA.
Såhär mycket fäller han bara i ansiktet:

Fire.


FILM - Jag och Sancho travar i snön

Film från igår (2010-02-19).


Snöstorm, igen -.-'

Det var ju inte längesen det var snöstorm, och idag blåser det hur mycket som helst ute! Kan det inte bara vara nog snart? :(
Linda kom hit en sväng förut, vi åkte till stallet och jag red lite trots snöstormen. Just då blåste det inte så mycket som tur var :) Men sjukt kallt var det! Sancho var mycket piggare nu än vad han var senast jag var ute med han (snigelpromenaden xD). En liten rolig sak också, Linda trodde Sancho var 14 år! På bild ser han faktiskt inte ut att vara 26 (!!), men när man ser han i verkligheten är det lite småsaker som gör att man ser att han är äldre. T.ex att han är svankryggig och grå i pälsen, men han är ju lika söt för det!



Några bilder från idag, Q var väldigt gosig och nyfiken!


FILM - Jag & Madicken 70cm

Gammal film när jag och Madicken hoppar Clear Round :) Från 2009-03-14.


2010-02-18

Ingen ridning för mig den här veckan heller, men nu är jag inte ens sjuk. Antagligen hade dom ändrat tiden från 19.30 till 17.30, och det ringer dom och säger 10 minuter innan lektionen börjar.. Lagom genomtänkt där :) Jaja, jag får rida igen i alla fall.


Bild från typ juli :)


Inte ännu mer snö :(

Vad tror ni man ser när man tittar ut genom fönstret på morgonen? Det snöar. Och det är vad jag kallar dålig start på dagen. Uuuush.


Haha, surgubbe!


FILM - R.I.P Merlin ♥


Bilder från igår.

Blogg.se ville inte sammarbeta igår, irriterande! Jaja, funkar nu i alla fall (uppenbarligen ;P)






Sportlov!

Oj, hade nästan glömt att det var lov nu denna veckan. Dom första veckorna i skolan har gått så sjukt fort att jag trodde det var några veckor kvar till sportlovet. Men ja, man tackar ju inte nej till lov :D

Idag blev det en snigel-promenad med Sancho ♥ Både han och jag var sega, men vi sprang lite i alla fall, så lite duktiga var vi ;) Och jag är så HIMLA TRÖTT på snön nu så det finns inte! Man bara halkar, snubblar och ramlar hela tiden. Suuck. Våren, vart är du?


Tadaa!

Har kämpat hela dagen med nya bloggdesignen, och nu är den äntligen klar! Jag blev väldigt nöjd, även fast det inte blev riktigt som jag tänkt mig ;)
Vad tycker du om designen?


My day sucks.

Vill ni veta något som är tråkigt? Kommuner. Tror i alla fall jag lyckats få in lite i skallen tills provet imorgon. Har pluggat ett tag nu, men har tagit en paus, jag har ju hela dagen på mig. Ingen ridning ikväll :(
Saker jag hatar:
- Att inte kunna åka till Sancho.
- Att inte kunna rida lektion.
- Att missa skolan.

- Att min planering inför prov alltid suger.
Med andra ord: jag är iiiinnnttee på humör just nu. Dessutom är jag riktigt fotosugen, nu när det är så himla fint väder. Men ja, ut kan jag inte gå :(
Nu ska jag rensa mina 27.000 bilder som tar upp alldeles för mycket plats i datorn. (höhö, konstigt!)

Mindre rolig dag.

Fick extremt ont i magen idag på morgonen, och på bilden kändes det som att jag skulle svimma. Typiskt att vi hade "prov" just då :( Bästa Ellen försökte följa mig hem men jag kunde inte gå så pappa fick hämta mig. Så resten av dagen har jag knarkat alvedon och försökt sova i soffan. Kunde inte ens åka till stallet :( Sämst är det. Nu mår jag i alla fall bättre, bara jag tar alvedon. Går nog till skolan imorgon, vill absolut inte missa mer än vad jag redan gjort det senaste..

2010-02-09

Jag har en känsla av att SO-provet på fredag inte kommer gå speciellt bra. Jag har inte ens läst igenom alla sidor i boken.. Hjälp! Allt det här med kommuner går in genom ena örat och ut genom andra. Jaja, jag vet i alla fall att jag inte ska rösta på kristdemokraterna :D

Dagen har varit ganska långtråkig, precis som varje tisdag. Hade tänkt att plugga nu på eftermiddagen men det blev till att göra cheescake med mamsen istället.. Duktigt va? :) Nä, jag ska faktiskt plocka fram den där boken snart och läsa. Kan ju alltid hoppas att jag typ fått superminne och kommer komma ihåg allt ;) Höhö.

Just det! Praoplatsen är klar nu :D Så imorgon ska jag lämna in papprena och sånt. Längtar till april!! :D

Happy happy!

Idag var syon och pratade med oss om praon i april. Nervöst! Men jag tror jag har löst detta redan, har kontaktat ett stall utanför Hjo som jag troligtvis ska praoa hos. Det verkar i alla fall superbra, och jag vill JÄTTEGÄRNA praoa där :D

Sancho var så mysig idag ♥ Tog en liten minipromenad på vägen, han var glad och piggelin :D

2010-02-07



Har varit en väldigt rolig dag! Åkte upp till stallet rätt tidigt, och fotade i typ en timme innan jag red ut på Sancho :) Läser en bok nu om westernridning, så jag testade lite när jag red. Haha, Sancho är en sån där häst som kan allt! Vi är nog nästa western-mästare ;)

Nu på kvällen åkte jag och pappa till gymmet. Var kul och man kände sig nöjd efteråt!
Och nu väntar mamsen vid TV:en med kvällsfika, cya!

Dagens bilder:








Gymma.

Hola amigos! Wie gehts? Snart ska jag med pappa till gymmet, första gången och är grymt nervös ;O

Mina headers.

Håller på med en ny bloggdesign, vet inte riktigt när den blir klar men förhoppningsvis innan mars ;) Tittade i alla fall igenom alla (nästan, några har lyckats komma bort..) designer jag haft sen jag startade bloggen för drygt ett år sen. 5 blåa, 3 lila, 1 grön och en med bara bilder. Kan glädja er med att den jag håller på med nu är inte blå/lila/grön!
 
Här är designerna, i ordning ifrån Januari 2009 - Januari 2010:

1.
Första designen som jag gjorde lite snabbt. Tycker den var lite smågullig :)

2.
Den enda gröna jag haft, är varken nöjd eller missnöjd. Den ser OK ut.

3.
Isblå, lite rörig :P

4.
Lite söt :D

5.
Haha, här snackar vi FÄRG!

6.
Bytte ut färgen, till en rosa/lila?

7.
Denna är jag inte direkt nöjd med, haha. Slängde ihop nått och tog den enda bilden jag hade på Sancho ;)

8.
Första som jag är riktigt nöjd med!

9.
Den jag är mest nöjd med :)

10.
Och så den jag har nu, som är helt OK men jag har tröttnat på den ;)


Klicka för att få bilden större.

Och här är en liten förhandsvisning på den nya ;) Har tagit bort färgen så det blir lite överraskning i alla fall. Kom ihåg att den inte är riktigt klar heller :)


Det är dags för fredagsmys!

Skolan var seg, precis som fredagar brukar vara. Jag överlevde i alla fall, haha. Åkte till stallet direkt efter skolan, Sancho var också fredagstrött tror jag ;) Red lite i paddocken, han var seg fast han gick liiite fortare i slutet sen xD

Sitter hemma hos pappa nu och är fullproppad av chips. Har precis tittat på Let's Dance, fast det har börjat bli tråkigt. Rolig information :D

Hoppning.

Första special-ridlektionen, hade som sagt Casper. Vi hoppade, tränade på att få hästarna att hoppa av rätt. När vi red fram var han väldigt seg, men det gick fortare sen när vi började hoppa. Gick väldigt bra, jag var lite nervös först men Casper är så trygg att hoppa med så det släppte sen. Det var roligt i alla fall och jag är nöjd! :) Det var längesen jag tyckte en hopplektion var rolig, haha.

Beep-test.

Jag överlevde!
För dom som inte vet vad beep-test kan jag berätta att det är typ konditionstest, för att se hur mycket man orkar springa. Sen måste man springa snabbare och snabbare också. Med andra ord: skitjobbigt! Eftersom jag inte tränat ett dugg på över två månader så gick det ju dåligt. Nästa beep-test är i mars, då ska jag vara bättre än vad jag var idag!

Idag är det ridlektion, och nu är det inte som vanligt heller. Våran grupp har delats upp i två smågrupper med 4 pers i varje, sk. specialgrupper. Vi konmmer ha dressyr/markarbete varannan lektion och hoppning varannan. Dessutom "måste" vi välja svårare hästar. NERVÖST med andra ord. Dressyren/markarbetet blir ju som vanligt antar jag, men hoppning varannan = jag kommer dö! Inte nog med att dom flesta hästarna blir lite smått galna i hoppningen, jag gillar inte hoppning. Blir nervös och tvekar. Men jag känner mig lite trygg nu i alla fall, valde Casper som i värsta fall sticker lite då och då :)
HÅLL TUMMARNA FÖR ATT INTE RIDHUSTAKET RAMLAR NER! Haha.. Tror ni man kan rida i paddocken nu? :D


Jag och Casper i maj :)


Dagens skämt.

Tibro kommun skriver:
"Boplats som lockar och inspererar. Barnen trivs och utvecklas. Det gör också deras föräldrar. Vi är stolta och berättar gärna om vårt vackra Tibro. Mötesplats för allas intressen. Ung eller gammal. Saker händer, pulsen finns. Föreningar och stadsliv lockar."
Jo tjena :)
Nu får ni hålla tummarna att jag överlever beep-testet på idrotten!


Snöstorm.

Kom nyss hem från stallet (yesbox, jag åker till stallet när jag vart hemma från skolan.) och det är världens snöstorm ute! Hade på mig massa kläder, halsduk och förstor mössa, såg inte klok ut. Tricktränade lite, och Sancho var så duktig så ♥ Med godis går allt som sagt, haha! Nu ska jag åka på utvecklingssamtal, wish me luck och hoppas jag överlever :)


Sancho i somras när han var min packåsna ♥ Han bär min tröja på ryggen, haha ;)


Dumma mage.

Stannade hemma idag, ont i magen.. Jag missar sjukt mycket i skolan nu! Hatar det. Lite har jag lyckats få gjort hemma i alla fall, svenskaläxan och lite på so-frågorna. Jaja.. ikväll blir det utvecklingssamtal. Ser inte fram emot det.


Gammal bild.

Slapp dag.

Sitter här och är väldigt, väldigt trött. Vintern tar kol på mig! Jag har alltid "hatat" vintrar, just för att dom är så jävla mörka. I år är det ju lite bättre, snön gör det lite ljusare men samtidigt blir det så kallt.. Ja, jag vet, jag klagar mycket :)

Hur har då min dag varit? Långtråkig är väl ett bra ord att beskriva den med. Har inte hänt något speciellt direkt. Har varit lite sur på en del lärare pga omdömena. Man undrar ju hur dom tänker ibland! Dom säger en sak när man pratar med dom och skriver nått annat i omdömena.
Nej, nu ska jag sova innan jag ramlar ihop här framför datorn ;) Godnatt!


Hemma.

Skoldagen avklarad och nu sitter jag här och läser mina omdömen. Till skillnad från 6:an och 7:an så är allt positivt nu. Härligt! Dock är det ju en del lärare som är lite extra idiotiska, men jag är så smart att jag inte nämner vilka här på bloggen ;) Man vet ju faktiskt aldrig vem som läser bloggen. Vem vet, Davy kanske sitter och läser detta? Haha, nej det får vi hoppas han inte gör!
Jaja, nu ska jag äta och sånt innan jag åker till stallet :)

RSS 2.0