Liseberg!

Var ju på Liseberg med Ellen i lördags :) Var fan sjukt mycket folk, så vi åkte inte så mycket. Tror faktiskt jag bara åkte Flume Ride, Lisebergsbanan, Uppskjutet & Kanonen? Asså Uppskjutet.. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ! Värsta jag nånsin gjort tror jag :S Haha, Kanonen var inte direkt farlig så, fast jag blundade hela tiden xD Rolig var den inte, men den var inte läskig heller. Inte värd att köa för i alla fall :P Lisebergsbanan är min favorit, ååh den är bäst :D<3
Vi stod fan och köa till Burger King i typ minst 30min? Sen gick nån jävla blatte förbi, jag var så arg att jag skakade!
Träffade Ema lite också, haha! Visste inte ens att hon var där, så x'D

Här kmr lite bilder; (mobilbilder..)


Ellen & Wille, så snygga ;)


Rainbow, HAHA!


Öh, vad denna nu hette ;)


Fick hålla Emas & deras grejer när dom åkte Uppsvinget, HAHA! Det var mycket!


Eller, söta lilla Alice & Wille :D



Sen kan man ju passa på att visa mitt snygga hemmagjorda grimskaft som jag gjorde igår? :)
Har man inget får man göra det bästa av situationen ;)



Får vi nån mat idag eller?

-50a66e802e53262be51229256d2c527.png

Får vi nån mat idag eller?


Jag kommer dö :'(

172659749b2ee2a7513792dbea78fa4a.png

Jag kommer dö :'(


LISEBERG!

Snart, om en timme, kommer Ellen och hennes mamma och hämtar mig :D Då bär det av till Göteborg, och LISEBERG! Får se hur mycket jag vågar åka, haha ;)


Rubrik.

Skolan idag var seg, och jag var ännu segare. FY FAN vad jag är trött! Orkade inte ens skratta när pappa red, haha. Sancho piggade upp mig i alla fall, bäst är han <3

Nu har jag precis tittar Kristallen, och jag säger bara: jävla skit? ;S Alla SVT;s skitprogram vann hela tiden, fast det fanns mycket bättre program. SVT suger, and that's it :)

Imorgon blir det LISEBERG! Hjäääälp..

Ridning.

Ridning på ridskolan :) Hoppade ute i hagen, trodde inte tjocka Merlin skulle komma över nått hinder alls xD Men han var duktig, släpade inte magen i hindret i alla fall ;D
Nu på kvällen har jag inte gjort mycket alls, är dödstrött så funderar på att sova snart. Är helt slut varje kväll, skulle kunna sova direkt efter skolan typ xD

Stress, stress, stress!

Aldrig en lugn stund nu för tiden.. Rider nästan varje dag, och om jag inte rider så har jag handboll (handbollen har jag ju missat nu när det börjat men ska väl komma igång snart) -.-' Sen får man ju inte missa läxorna, men har faktiskt varit duktig nu första veckan :) Gjort klart matten, tränat på glosor och börjat på svenskauppgiften. Och läxor har jag ju aldrig haft problem med egentligen, så.

Sen funkar inte min mms-bloggning som den ska heller! En del funkar och andra kommer inte fram, sjukt irriterande. Hade ju skickat en väldigt snygg bild på Emir :( Haha! Men jag lägger ut den nu istället:


Sexigt värre, mjaaaaooow!

Mums :-D

0-690184f8f983f3e919b8df12fc7072a9.png

Mums!


Men shit..!

Jag kan inte skriva längre? Min svenskauppgift ser just nu mer ut som ett långt blogginlägg än en svenskauppgift. Hur ska man kunna skriva om sin sommar utan att det ser ut som.. ett blogginlägg? xD Jaja.. får väl skriva om allt i värsta fall, för bra ska det bli :)

Och jag behöver musiktips! Har verkligen ingen favvolåt längre, och känner att jag behöver MYCKET tips!


Nu ska jag käka min hemmagjorda goa' kladdkaka :D Cya!

Uups, bloggen var det ja..

Hejsan svejsan! Hoppas ni har det roligare än vad jag har, sitter här och ska skriva om mitt sommarlov (svenskauppgift). Underbart, det har man ju aldrig gjort förut -.-' Och vad ska jag skriva om? Jag har inte gjort något speciellt i sommar. Tänk på alla stackars barn som inte gjort något alls, bara suttit hemma, möjligtvis badat i Örlen. Dom har ju inget speciellt att skriva om då! Tror verkligen alla lärare att alla åker utomlands/till något spännande ställe varje sommar? Nu har ju jag lite bättre saker att skriva om än badturer i Örlen, möjligtvis blir det att skriva om Lysekil tror jag. Men jag tycker ändå att lärarna borde ha bättre fantasi, bara för att det varit sommarlov behöver vi ju inte skriva om det! Finns mycket annat man kan skriva om som är sjukt mycket mer intressant.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har inte haft något intressant att skriva om! Det enda som hänt, som är lite ovanligt är att jag nästan ramlade av Sancho igår. Knäpphästen stannar mitt i galoppen, och jag flyger givetvis ner på sidan. Lyckades faktiskt sitta kvar och hade ju inte allt för svårt för att ta mig upp i sadeln igen :)

Nu har jag mycket att göra.. Som ni kan se på bilden. *suck*


Åh jag älskar skolan!

-d7ff486e7fd71a5f2bae0967bf7359c.png

Åh jag älskar skolan!


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..

Sitter hemma hos farmor & farfar, shit vad jag är mätt! Cyklade hit förut med pappsen, och nu har vi ätit. Finns ingen mat som slår farmor&farfars mat :O Man äter tills man rullar fram xD Är väl bra att man ska cykla hem, haha..!
Nu ska jag tjata på pappa så vi kan åka hem, har ju ca. 750 bilder att redigera från tävlingen idag :) Blir sjukt mkt bilder som var bra (inte behöver raderas iaf), så lägger väl bara upp en del.
Här får ni en väldigt fin bild på ett fikon, HAHA. Så seriös bild alltså ;)


Pappa kan!

Jag tror jag har ridning i generna ;) Pappa red sin första ridlektion idag, han var jätteduktig! Inte alla nybörjare som lyckas rida lätt ordentligt första lektionen :D
















Pappa är duktig.



FLER BILDER KOMMER SENARE!
FLER BILDER KOMMER SENARE!
FLER BILDER KOMMER SENARE!
FLER BILDER KOMMER SENARE!



20/8 glömmer vi typ?

Som vanligt är jag en dag efter ;) IGÅR i alla fall så var det en dålig dag. Det enda som var bra var att jag kastade 21 m spjut på idrotten, men man ska ju inte skryta (a)

Sen så var det ju ridning, på ridskolan. Typ.. lektionen var ju sådär? Merlin lyssnade inte alls, plus att jag red utan nosgrimma för att dom hade slängt den :S Liksom hallå? Sätt på en ny? Vi red på något gärde, dom hade klippt så det blev som en galoppbana ungefär. Så det blev race runt där ett antal varv (= intervaller?) Alla hästar blev megasvettiga, dom ansträngde sig ju massvis + att det var varmt. Sen skulle en del av hästarna gå lektion efteråt, hopplektion. Seriöst? Aja..

Och jag var nära på att flyga av Sancho.. Han blev väääldigt taggad, vägrade stanna, och så tog ju vägen slut så red rakt in i skogen där han tvärstannade. Men jag lyckades sitta kvar :) Blev ju lite skakis efteråt, hehe.. Nya sadeln var gammal, ful och knarrig. Men ååh så skön! Vet inte om jag gillar den eller inte, jag hörde ju knappt om det kom några bilar?

HAHA, märks att jag är trött idag = sur xD Jag låter nog surare än vad jag är :D


Svininfluensan!

Bravo. Svininfluensan i lilla skit-Tibro. Gissa vem som kommer tvätta händerna som en idiot hela tiden? Jag vill inte få nån jävla influensa :( Får jag det så vet jag inte vad jag gör..! Hahah typ ligger och dör antagligen?

Lillplutt Sancho idag :) Var s k i t v a r m t men det var inte lika soligt när vi red iväg sen. Testade en ny väg, eller den är inte direkt ny, har ridit den med ridgruppen nån/några gånger. Sancho var pigg, typ galopperade upp för backarna? Haha, men han lyssnade sjukt bra, perfekt <3 Det är sånna ridturer man bara älskar och sitter & ler hela tiden :')
Sen testade vi en sadel, om den funkar så blir det Sancho's egna! Ska testa den imorgon, får se om den duger eller inte ;) Var typ värsta hoppsadeln, hehe..

OCH DAGENS STORA NYHET! Pappa ska börja rida! Eller ah, testa en gång antar jag ;) På fredag, haha. Funderar bara på, vilken häst han KAN rida? xD Det blir säkert jättebra ;D
Kan ju skriva att jag börjar rida på TBR imorgon, hoppas hoppas jag får Merlin <3

Första skoldagen i 8;an.

Känner mig liite tvungen till att skriva hur det var i skolan igår då, haha. Jag hade en extremt dålig hårdag, och jag såg säkert ut som en zombie :) Kunde verkligen inte sova, jobbigt. Nyboskolan har blivit en fjortis-skola, var det första jag typ la märke till? Som tur är, så har vi inga extrema fjortis-tjejer, men det kommer väl snart ;) Ah, vi fick schema och sånt. Slutar samma tider som förra året, lite gött så slipper man vänja sig vid nya tider xD Världens längsta matrast på tisdagen, så onödigt. Tycker jag man kan sluta tidigare istället för det? Annars är jag nog nöjd med schemat :) Vi fick INGA läxor första dagen, blev riktigt förvånad! Vi brukar få det, haha. Slutade 15.10, ush. Åkte in till Skövde med mamsen sen direkt, köpte en penna, ett sudd och ett pennfodral :)

Idag så hade vi idrott första lektionen, och när vi sprang så liksom det ekade "betyg" i huvudet hela tiden.. Ush :/ Men det är sånt man får leva med, hehe.
Och så hade vi våran första hemkunskap :D Åh, så himla gött! Två timmar, jag älskar HK <3 :D Dåligt att man inte får välja grupper, finns ju en del folk man verkligen INTE vill komma med..

NU SKA JAG TILL STALLET, PUSS PÅ DET!


Bilder från igår.




Hittade världens sötaste larv, Sancho trodde det var en godis, HAHA! Han blev sur när jag inte lät honom få den, sött :*


















Sen åkte jag ju till ridskolan, dom flesta hästarna var ute så fick lite kort :)



Sötnos <3












Suck..



Sista dagen på sommarlovet idag. Suck. Suck. Suck. Jag vill inte börja skolan :'( Seriöst..! Denna sommaren har varit så slapp och skön. Inga måsten, bara ta're lugnt hela tiden. Precis i min stil :) Kunde ju vart liiite mer action, men jag är nöjd! Och nu när skolan börjar blir det helt tvärtom och det känns som att jag kommer gå in i väggen. Liksom.. BETYG! Bara tanken får mig att vilja gå och gömma mig i nått litet rum i typ 10 månader! Om man ändå kunde göra det.. Jag har värsta ångest inför imorn :( Blä, typ, vad ska jag ha på mig?! HAHA. Det är ju skitväder ute ändå så.

Och oj vad man känner sig posetiv :D Har man pms så har man, hehe..
Men något som gick bra idag var ju när jag red Sancho :) Testade dressyrsadeln, typ första tanken var "aj!" konstigt nog. Jag är inte speciellt vig, och den sadeln kändes mycket bredare typ? xD Jaja, efter ett tag vande jag mig i alla fall, och då var den riktigt skön :) Red ut en liten sväng först, började garva när det knappt gick att stå i sadeln xD Sancho var grymt snäll och perfekt, hihi! Sen red jag runt lite på parkeringen, utan stigbyglar. Sancho går mycket finare nu, framgång! :) Han blev lite tjurig när han var tvungen att jobba, haha sötnos!
Tog endel bilder i hagen, kommer imorgon.
Åkte även till ridskolan efter det, dom flesta hästarna var ute, och det var bara en ny häst som jag såg :) Merlin var ute, lite synd :/ Tog lite bilder där med, kommer imorgon.

Nu ska jag sova, imorgon börjar helvetet. Ååååh kill me :'(

JAAA! :D

Idag startar ridskolan igen :D Tror iaf det var så.. hehe. I alla fall, då ska jag LÄTT åka dit idag :D Träffa Merlin-söt, åååh vad jag saknar han!<3


Herregud...!

Försöker göra något som ska föreställa ett schema. Jag kommer inte hinna med så mycket annat än stallet, skolan & handbollen typ? xD Vet ju inte hur skoltiderna är, inte handbollen heller men. Det blir säkert jättebra, hehe..!

Söta pollarna <3


åh vad söt man kan vara då! <3














sööööööt!




Bilder från Skara Sommarland.














Kräftskiva.

Är på kräftskiva, fast.. tog en liten paus och stack hem (a) Händer ju inte speciellt mycket ändå så.. Jag fryser, så sitter med mitt täcke xD Har precis tittat klart alla bloggar jag följer på bloglovin, och det är en del. Följer ju en del bloggar som är så himla dåliga, men man sitter ändå och garvar åt hur töntiga dom är :P Nejnej, menar inte alls Kissie & Dessie! ;)

Jaja, nu ska jag nog gå tillbaka till kräftskivan! Puss :*

Nu är vi på Skara Sommarland ;D

06f4acbd9cdb6d663fbb9b6b465b092c.png

Nu är vi på Skara Sommarland ;D


Puss på plutten :D

Cyklade till stallet. Pappa, nästa gång du bestämmer dig för att dricka öl till maten, fast du egentligen borde veta att jag ska till stallet (och det spöregnar ute, så du borde skjussa mig), så får du fixa taxi åt mig! Farmors cykel är seriöst kass. Hela ryggen var full med grus, bara för att det skvätte upp.
Red med sadel idag (skönt!), Jag behöver verkligen hitta några nya lite längre vägar allså :P Man tröttnar på att rida samma hela tiden, hehe.. Sancho blev liiite för övertaggad, så broms-sträckan i galoppen blev.. 50 meter? Haha! xD När jag kom till parkeringen vid SMU-stugan, så red jag runt lite där. Sancho började jobba lite, det går frammåt :) Jag vet ju att han kan, bara jag som inte vet hur man ska göra xD (a)

Imorgon ska vi till Skara Sommarland. Vetifan asså.. jag hoppas nästan det åskar. Är inte kul alls att åka utan kompis ju :/ Sug!


Nu ska jag till stallet. På cykel.

0-2d9d347d0a586e6f13d3f0f3dbb1dcbc.png

Nu ska jag till stallet.
På cykel. I spöregn. Åh jag älskar Sverige!


Åska, regn & lite mer åska.

Jävla skitväder! Vaknade imorse av av det började spöregna = det låter som typ nått vattenfall utanför fönstret. Sen började det åska också, och då gav jag upp. Gick upp, men vad ska man göra när man inte kan titta tv, inte sitta vid datan & inte gå ut? Det är ju nästan självklart, QuadraPop :D


Rubrik, hehe.

Sancho nu på kvällen, söten <3 Tror knappast man kan bli mycket sötare än han :*
Var hos farmor & farfar innan, satt typ 40 min och väntade på att dom skulle komma hem, haha. Tog lite kort i trädgården :)







Bilder på hästarna då :) Sancho är svåår att ta kort på, varför blir alla på han så dåliga? :(












finaste<3






Rainbow :*










Nya länkar, hihi.

Tycker ni ska titta mina nya länkar :D
FalskSanning - Har nog några redan sett, jag var lite seg med att hitta den xD Sjukt bra, jag satt och skrattade väldigt länge när jag läste genom den ;D Hon skriver om kändisbloggar, deras missar och sånt där. Linnéa like (y'
Mer Trafik - Blev medlem där för ett tag sen :) Klickar du på länken, så kommer du till där man blir medlem direkt. När du blivit medlem så kan du titta på olika bloggar, för varje blogg du tittar får du två poäng som gör så andra tittar på din blogg precis som du tittar på deras för att få poäng :) Haha, sjukt bra jag förklarar.. Bli medlem så förstår du säkert xD

Alone ;D

Har verkligen inget att skriva om, haha. Är ensam hemma, skönt! ;P Ska försöka ta mig till stallet snart tror jag, fast vet inte om jag orkar rida barbacka idag.. Jag har seriöst ridit barbacka så mycket den senaste tiden, att det kändes väldigt skumt att sitta i en sadel igen xD Och då tycker jag det är ett tecken på att jag borde rida med sadel lite mer, haha (a)


Nu får man akta sig.

Hehe, japp! Nu vet nog ungefär halva släkten om min blogg :) Så nu kan jag inte skriva om mina fyllehistorier och sånt ;) (skämt, för dom som är trögtänkta :D) Men nu får ju släkten (och alla andra ;P) ta och kommentera lite :D

Ses sen när jag fått hjärtattack :)

För snart ska jag, Ellen, pappa och nåra mer ut och springa. HAHA hjälp.

Wish me luck.



Imorgon (egentligen idag, klockan är lix.. 02.20 xD) ska jag försöka göra en sån där rosettfrisyr :D HAHA, bara för att det kommer gå åt helvete. Menmen, man kan ju alltid testa ;)

Jag saknar min älskling.

Snart, snart, då blir allt som vanligt igen <3 :* I alla fall med dig, det andra blir heeelt annorlunda..!













Tidningsoffer

Jag kan seriöst inte gå in i en affär utan att köpa en tidning! Om jag har pengar då, haha. Som nu ikväll, när jag, pappa & Jesper var inne i Hjo. Vi gick in på Konsum för att köpa godis, men jag gick till tidningarna direkt.. (a) Köpte i alla fall Ridsport, ifall någon ville veta x)

Ja, som sagt så var vi i Hjo nu på kvällen. Skulle köpa glass, och det gick ju bra tills vi fick veta att jag inte kunde äta nån glass alls -.-' Så vi tittade på dessärter, och allt var med glass förutom en chokladtårta. Och choklad kan jag ju inte heller äta. Pappa föreslog: Men du kan väl ta nått gott kaffe då..? HAHA, nej tack :) Till slut blev det i alla fall det enda jag kunde äta som var lite i efterrättsväg, friterad ost med varm hjortronsås och grädde. Låter så sjukt äckligt, men det var faktiskt gott. Trodde jag skulle lämna hela xD Men åt upp hela :P Nu sitter jag och tittar Ett herrans liv, det är skitkul!


Högst upp; Min friterade ost, HAHA. Ser ut som nån jävla fiskpinne!
Till höger; Jespers glass
Längst ner; Pappas bananasplit, jag blev avundsjuk.. :(




Åska.. :(

Red ut på Sancho, hann precis komma tillbaka innan det började regna och åska :/ Uuuuh!










Home from Örebro!

Yes :) I fredags kom Ellen på kvällen, vi målade naglarna och bakade muffins! Dom blev lyckade :D



Gick upp 05.00 (!!) igår, suck. Jag var inte riktigt vaken.. xD När vi kom fram åkte vi direkt och tittade på Jespers match, dom förlorade. Sen åkte vi till stan lite, irrade omkring ett tag.

Och sen tyckte jag att vi skulle titta när 95tjejerna spelade, så då åkte vi dit :) Dom vann! Tog massa kort från matchen.





















Haha (a)

Sen fick vi komma in i stugan, den var rätt mys :) Bara det att det var massa spindelnät inne i mitt & Ellens rum..

Vardagsrummet, eller ah, typ xD


Köket :)


Mitt & Ellens rum :P

Sen badade vi och lite skit, efter det käkade vi på Pizza Hut, LOVE! Och sen åkte vi in till stan & tittade Harry Potter :D Bäst! Jag garvade rätt mycket, jag älskar Ron xD

Idag så badade vi hela dagen, bäst :) Haha! Mötte typ hela Tibro inne ju xD Sen åkte vi hem!

Packar till Örebro, not going good.

Som rubriker säger, packa är INTE min starka sida. Alltid i sista minuten, hehe.. Imorgon åker vi klockan 06.00, till Forward Cup för att titta på Jesper. Bästa Ellen hänger med <3 Vi kommer nog inte titta på Jesper & hans lag speciellt mycket (a) Imorn kväll ska vi titta Harry Potter, får se om vi hittar till bion.. xD Om några minuter kommer Ellen, så nu måste jag pysa :D


Bilder från förrgår/igår.

Här kommer lite bilder, haha x)

Ifrån förrgår;












Ifrån igår;








Spindel-invasion..

Idag har jag inte bara sett en spindel i huset, utan 5! Fattar ni, alltså jag är ju rätt körd. Två i badrummet, en stor jävel i köket, och två i vardagsrummet.. Jag tror minnsan spindlarna har släktkalas i vårat hus, eller vad tror du? Jag vågar i alla fall inte gå och lägga mig, haha vilken jävla mes jag är.

Älskade lilla ponny <3

Linnéa gillar vädret nu, äntligen lite sol! Puss på det :D
Mormor ligger på sjukhuset igen.. Hon åkte in igår tror jag, och idag opererades hon. Blä :( Men hon mådde bättre nu och kan nog åka hem imorgon redan :)
Cyklade till stallet eftersom mamma var inne hos mormor, men det är inte lika jobbigt längre xD När det är lagom varmt och inte motvind så är det faktiskt skönt. Hästarna står i sommarhagen nu, så får cykla först till stallet och hämta grejerna, sen cykla till hagen och göra iordning Sancho där :) Det var sjukt varmt men blev gött sen när vi kom in i skogen. Fast.. nästa gång är myggspray ett måste! Shit, fick mer myggbet idag än på hela sommaren! Red ju i shorts (barbacka), så benen var ju röda sen asså. Sancho var helt UNDERBAR idag, åååh :'D Finns inget mer att säga, det var bäst i alla fall <3

Bilder från igår/idag kommer imorgon, typ tror jag! Haha.. hatar att jag inte kan lägga in bilder hos mamma :/ Tog massa fina bilder på Sancho & Fleur idag i alla fall <3

Nattinlägg, gäsp.

Haha jag är lite trött :) Näe, inte lite, mycket. Idag har jag varit med Ellen, sjukt längesen! Vi gjorde inget speciellt, plockade körsbär x) Ellen lyckades fastna som vanligt, i ett träd denna gången. Sen skulle ju jag till stallet, åkte 19.55 ungefär, sjukt sent enligt mig (a) Cyklade i världens fart, över 20km/h nästan hela tiden ;) Inte illa! Lyckades skrämma slag på Sancho (jag blev minst lika rädd xD), han stod utanför stallet och jag visste inte att han var där så båda blev rädda xD Men han kom fram och blev nog glad över sällskapet, Anne var ute med Fleur så han var lite "gnäggig", haha. Gjorde iordning han i superfart nästan, red ju barbacka idag så x) Mys till en början, Sancho var lagom pigg och det var så fint att rida när solen precis är påvåg ner :) Men sen blev han väldigt pigg och ville hem till Fleur, han gnäggade några gånger. Blev bara skritt/trav och det var mys <3

Mystur i solnedgången <3

213a455ece33253408c93d142f5a8bfe.png

Mystur i solnedgången <3


Bilder från Läckö slott/Campingen :)


Läckö Slott :)


Läckö Slott :)


Farmor & Farfar :)


Slottet.


Kedja, haha.


I trädgården.


I trädgården.


I trädgården.


I trädgården.


I trädgården.


I trädgården.


Utanför slottet.


I en fårhage bredvid. Denna hade så himla fina ögon :D


Får :)


Så himla söt ^^


Puss :*


På campingen. Utsikt över Vänern :) Det var väldigt dimmigt.


My shoes.


Vänern.


Fyren.


Lina in action xD


EXAKT en sån här hund vill jag ha :D


Från vänster: Jag, Lina, Jesper (framför), Simon & Albin :)


Från vänster: Mats, farmor & Frida :)


HAHA, Frida!

Dagsutflykt till Läckö slott.

Kom hem nyss, efter en lång dag på bla Läckö slott. Senaste (och enda gången jag varit där innan) så var jag, pappa och Jesper på konsert, Darin, Lena PH och Magnus Uggla. Och det var ett tag sen kan jag lova, haha. Det var fint, dom höll på att renovera så det var kanske lite synd :) Guiden vi hade, även kallad "happ-guiden" pratade nått språk som jag inte fattade ;)  Haha, nej men det var väl gammel-svenska. Sen gick vi ut i trädgården, som jag faktiskt trodde skulle vara lite större. Tog mest kort där eftersom man inte fick ta kort inne i slottet *sur*.
Sen åkte vi till campingen i Kinnekulle/Hällekis eller vart det nu var. Jag somnade till lite innan vi kom fram (a) Hälsade på kusin Simon, hans pappa Mats och Annika. (tror jag hon hette.. jag och namn asså.) Mats äger campingen, och vi fick fika :) Det blev riktigt varmt ett tag, äntligen sol! Det var en väldigt mysig camping. Såg universums sötaste hund, och jag vill ha en exakt likadan när jag blir större :D Typ New Foundland hette rasen tror jag?  Såg ut som en stor nallebjörn :*

Här är dom två tröjorna jag köpte igår, hittade inte jeanslegginsen och pallade inte trosorna xD

Har letat efter den svartvita till vänster sjukt länge, men har alltid varit slut i XS. Fatta att jag blev glad när jag äntligen hittade en som passade :'D

BILDER FRÅN LÄCKÖ SLOTT OCH CAMPINGEN KOMMER SENARE, om jag får datorn av pappa.

Nu är jag på Läckö slott!

1c7baa7b8fb8700258292e29345251dc.png

Nu är jag på Läckö slott!


Skriver lite snabbt.

Klockan är 09.31, och suprise, jag är uppe! ;) Om en halvtimme ska jag till Läckö-slott med Farmor, Farfar, Jesper (bror), Lina (kusin), Frida (kusinernas mamma) & Albin (kusin). Roligt!

Igår så var vi inne och shoppade :) Jag köpte två tröjor, jeansleggins & trosor xD Bild på det kmr.
Hoppade Sancho på kvällen, enligt mig gick det kasst och enligt Mamma gick det bra.. Jaja, jag har mig själv att skylla på :)

Det blev lite mkt (a)

0-360f4c95d198b644b27c1f966476732e.png

Det blev lite mkt (a)


Suck :( Jag är trött.

0-2a2f3ee262c677d41310237b624e9970.png

Suck :( Jag är trött.


Vad gillar du att läsa om?

Ja, som rubriken säger, vad gillar du att läsa om på en blogg? Svara i en kommentar så blir jag sjukt glad!

Veckans planer..

..som inte är allt för många ;)
Måndag: Åka till Skövde med farmor, Frida & kusin Lina på förmiddagen. Ev. hoppa Sancho, om mamma kan åka med. Annars blir det bara att rida i paddocken.
Tisdag: Nothing planned, men sötEllen kommer hem! <3
Onsdag: Va med Ellen, hon är saknad! Rida Sancho.
Torsdag: Inget planerat förutom att rida Sancho :)
Fredag: Va med Ellen, hon sover över också, mys! Ev. sola, vill inte vara en blekfis längre.. 8D
Lördag: Åker vid 06.00, till Örebro med Ellen och familjen. Fotbollscup, vad den nu hette.
Söndag: Fotbollscup, kommer hem på eftermiddagen hoppas jag. Rida Sancho.

Lilla ponnyplutt <3

Cyklade i motvind till stallet (som ni kan se i det förra inlägget ;P), och det var väldigt jobbigt. Hehe. Kom fram till stallet tillslut, och tog in Sancho. Gissa vad jag hittar i hagen? En död räv (vi tror det var en räv), den låg mitt i hagen och jag var nära på att gå på den :S Och inte nog med det, den hade fått huvudet avbitet, uääh. Blir ju rätt orolig eftersom den låg i hagen, och det måste ju varit något som bitit av huvudet? Inte bra.. Jaja, det var sjukt varmt ute och det märkte jag faktiskt inte förens jag kom in i stallet med Sancho, haha. Ryktade han och väntade på att det skulle bli lite kallare, men när jag hade ryktat klart var det lika varmt så jag putsade tränset medans jag väntade. Det var smutsigt :o Men blev jättefint sen!
Red barbacka, mys! En perfekt ridtur, Sancho var bäst :* Har märkt att jag fått mycket bättre balans också, skumpar knappt längre :) Wonderful :D


Söten <3


Fleur :)<3


Kan man bli mycket sötare? <3 nej!


Putsade tränset :)<3


Såhär ser man ut när man ridit barbacka på Sancho, HAHA! Det sticks :(


Gulleplutt :*


Sötast <3

Att cykla i motvind är inte min gr

66380d5058d914271bc44ecf9ad4264a.png

Att cykla i motvind är inte min grej.


Att det ska vara så svårt att komma på rubriker.














Kommentera gärna!

Bilder från kalaset.


Haha, såå fint ;)


Cornelia


Johanna


Folk


Glömt namnet.. (a)


Oxå glömt namnet.. (a)


Klara (tror jag.. xD) och Ludvig


Joel (tror jag.. xD)


Viktor, HAHA!


Muuuums :))


Glömt namnet.. haha xD


Folk


Göttgött :D


Haha, cool tant jag inte kmr ihåg namnet på xD


Viktor kunde också ;)


Folk


Tommy & Mamma


Viktor


Lars


Jiho! :D

Jag lyckades mobilblogga! Känner mig allt lite duktig nu ;) Nu ska man bara se till att få lite bättre mobil då, haha. Har bestämt, att jag vill ha ny senast innan skolan börjar eftersom det tar 100 år att smsa nu!

Håller på att redigera bilder från Viktors 25års-kalas, och lite bilder jag tog idag :) Kommer upp strax!

Nu ska vi se om jag lyckas mobilbl

7e442503de1f070946e2f5e4b2a090dc.png

Nu ska vi se om jag lyckas mobilblogga (a)


RSS 2.0