Munk.

Idag har jag varit och klippt mig. Eller luggen rättare sagt ;) Blev kort, så nu ser jag ut som en munk :( Halleluja! Aja, den växer väl ut snabbt får man hoppas..
Ikväll kommer jag missa Idol :( Im going to the hockeymatch :D Hejja Tibro!


Hela havet stormar.

Hade ju ridning idag, och det var sjukt kul :D Vi körde hela havet stormar, med hästarna då :P Första omgången vann jag & Merlin, bäst som vi är, haha! Andra omgången fick vi inte rida fram till stolarna utan var tvungna att hoppa av direkt när musiken stannade, och då åkte vi ut först xD Merlin kan bara inte springa snabbt när man leder honom, haha! På förra skötarlägret körde vi det här också, men då körde vi barbacka och det är nog mycket lättare! Sadeln är bara ivägen xD
Aja, nu ska jag titta TV eller nått annat ointressant :)


Inte min dag idag..

Jag har ett alarm i mitt huvud verkar det som. Jag kan omöjligt sova längre än till 09.30! Varje morgon nu på lovet har jag vaknat 09.30 och jag ka bara inte somna om :( Så typiskt. Alla dom här veckorna med skola, så har man bara längtat efter lov och sovmornar! Men nejnej, när man väl får lov, då är det no problemas att gå upp tidigt. Suck..
Och ljudet på datorn har gått sönder. Jag verkligen h a t a r att ha det tyst! Jag har alltid något ljud på, från den sekund att jag går upp till den sekund jag somnar. Haha, så jag gillar INTE datorn/högtalarna just nu :) Dessutom har mobilen gått sönder mer den senaste tiden. Bland annat musikgrejset :@ Blä. Istället för inbyggt alarm kan jag väl få inbyggd musik? :D


Igenridning :)

Nu på kvällen red jag igen, fick Nutte som jag inte ridit förut :) Vi red på volterna, skulle få hästarna att gå i form. Det lyckades jag inte med xD Menmen, jag hade inga förväntningar så :D

Imorgon måste jag jobba med svenskan :( Jag har läst hela boken, men att skriva om alla personer är ju hur svårt som helst! Bleeh.

Jag ♥ lov, även om man blir tvungen att göra skolarbete -.-'

Jag har tråkigt..!

Jag vet inte vad det är för fel på mig idag, men jag gick upp 09.30! Kunde inte somna om :( Så nu gör jag massa tråkiga tester istället xD


MAT
Mat jag tycker om;
[x] Pizza
[] Allt friterat
[x] Donken
[x] Max
[] Sibylla
[] Burger King
[x] Tacos
[x] Kebab
SUMMA:5


Snacks och godis jag gillar:
[x] Chips
[x] Popcorn
[x] Lösgodis
[x] Choklad
[x] Lakrits
[x] Mint
[x] Salta Pinnar
[x] Gele
[x] Skum
[x] Kola
SUMMA: 10


Dricka jag gillar:
[] Allt med alkohol
[x] (Coca) Cola
[] Lightläsk
[x] Fanta
[x] Sprite
[x] Trocadero
[] Kolsyrat vatten
[] Kolsyrat vatten med smak.
[x] Red Bull eller annan energigivande dricka
[] Must
SUMMA: 5


MOTION
[x] Du motionerar varje dag
[] Du motionerar 3 - 5 dagar i veckan
[] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan
[] Du motionerar aldrig
SUMMA: 1


DIN KROPP
[] Du har dubbelhaka
[] Du har vällingkinder
[] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[] Din vikt är över 68 kg
[] Du har klädstorlek 42 eller mer
[] Du har blivit kallad tjockis
[] Du har blivit mobbad för det.
SUMMA: 0


HÄLSA
[] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[] Ditt beeptestresultat/konditionsresultat är under 3(av 10)
[] Du går / har gått hos en dietist
[] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.
SUMMA:0



TOTAL SUMMA:21


0 - 10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
11 - 19: Du är "normal"
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt.... HAHA
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS


Vintertid :(

Dagen har varit väldigt tråkig, det regnar och jag är trött. Cyklade till stallet i regn & motvind, fick gå halva vägen för att jag över huvud taget skulle komma framåt. När jag väl kom fram så var Sancho genomblöt = ingen idé att rykta :( Putsade tränset lite, det används ju inte nu så det blir ju inte direkt smutsigt.
Och nu sitter jag här hemma och somnar, hehe. Jag är glad för att det är lov så jag kan sova ut! :D

Ska laga kameran nån gång nu, den behöver det xD Och garantin går snart ut.. Den har ju varit sönder jättelänge (jag har inte kunnat lägga in bilder utan att sätta in minneskortet i datan istället för att använda sladd) men jag har inte lagat den för att jag inte ville skicka iväg den under sommaren. Men nu när det är höst och bara regnar hela tiden spelar det ingen roll om den är borta några veckor :)


Tävling, wihu :)

Lördag, men ändå ingen sovmorgon för mig ;) Tävling! Åkte upp till stallet 08.30, gick banan & sånt och gjorde iordning Merlin. Han var lite seg på framridningen, men inne på banan sen gick det bra! Stilen var väl inte direkt den snyggaste, men en rosett blev det i alla fall ;) Inte konstigt, 50cm klarar han ju lätt xD

Nu har jag precis sovit några timmar, hehe. Är fortfarande inte riktigt vaken, men snart ska jag åka på kalas hos Tommy, och jag måste platta håret som står åt alla håll >< Det är inte bra att somna med blött hår, HAHA!


Mycket att göra.

Hade fullt upp igår, hann inte ens blogga! Direkt efter skolan åkte man till pappa, och sen till stallet. Åh, vad Merlin är (näst) bäst! Jag & Matilda red barbacka, Merlin är smällfet så det var som att sitta på en soffa xD På honom är det ingen skillnad att rida med sadel eller utan faktiskt x) Tycker nästan det är lättare att rida barbacka då. Jaja, vi red på volterna. Merlin blev riktigt pigg ett tag, kul! :D

Sen åkte jag med Tommy och tittade hockey. Tibro vs. Lysekil, haha. Blev 6-4 till Tibro. Lysekil sög, men ja, Tibro gjorde ju trots allt TVÅ självmål. Bästa spelar på isen var ju solklart Martin (enligt mig, låtsasbrorsan vettu xD). Det roligaste var att lyssna på vad folket på läktarn skrek :D Så framöver blir det fler hockeymatcher för mig ;)

Idag blev jag riktigt stolt över mig själv. Jag fick VG på biologiprovet! :D Ann-Louise är ju långt ifrån världens bästa lärare (mycket närmare sämsta lärare..) men på nått sätt lyckades jag få in allt om blodet i huvudet :D

Men nu ska jag titta Idol, NICE NICE!

*pjuh*

Jag har precis dött. Och återuppstått. Jag trodde vi hade SO-prov imorgon. Fatta vilken PANIK jag fick! Jag planerade att lyssna på min kära mor & stanna hemma veckan ut, och missa ridningen. MEN TACK GODE GUD I HIMMELEN, VI HAR INGET PROV IMORGON!! :D Pjuuuh. Hehe, A N D A S.

Nepp, nu ska jag göra mig iordning för morgondagen = duscha, packa iordning böckerna, och välja kläder :D Kommer ta en evighet :(

Hemma..

Jepps, det blev en hemmadag igen :( Jag hade lite feber igår kväll, och då är det lika bra att stanna hemma. I skolan är det väl knappast någon riktigt undervisning kan jag tänka mig, en tredjedel av skolan är ju hemma! Vår kära skola har även varit med på radio och textTV, där dom sa att alla 150 elever som var hemma hade svininfluensan. Ha ha, bra informerat där asså. Jag nöffar i alla fall inte än! :D


Nu ska jag ha kul.

Jag ska räkna matte. Åh, nu blir ni allt lite avundsjuka va? ;) Det är ju så kul :D


HAHAHAHA!

JAG DÖR!! HAHA!!


Läskigt..!

Idag har det varit en sjuklingdag (mådde illa imorse..) för mig, och jag var visst inte den enda som var hemma. 11 av 20 var sjuka i klassen! Först började jag faktiskt skratta, vad underbart att vara i skolan då ju. Men nu är jag rädd :( Hur ska man våga gå ut nu när risken för att bli riktigt sjuk är så jävla stor?! Jag vill inte få svininfluensan :'( Buhu.. Vilken fjant jag är, HAH. Men imorgon är jag ready to go to school :)

Jag har varit hemmafru idag! :D Jag har lagat mat. Liksom, WOW! Och inte vilken mat som helst, utan hemmagjorda fiskpinnar, potatis och kokta morötter! Ballt va?! :D Hihi (a)






Löshoppning! ;D

Var i stallet, Sanco är fortfarande lite halt så han får stå några dagar till :/ Menmen!
Tittade när Sara & Anne löshoppade unghästarna igen :)


Suprise :)


Q :)

Mitt morgonnöje, haha.


Vips så var lördagen borta..

Lördagen har varit lika intressant som det här inlägget, alltså väldigt väldigt ointressant.


Sitter hemma hos Susanne och har t

0-4525850a930411bc117ff30f4c6a24e7.png

Sitter hemma hos Susanne och har tråkigt :( BARA FÖR ATT JAG SATT OCH VÄNTADE PÅ MATEN!! INTE för att det var tråkig hos SUSANNE utan för att jag VÄNTADE PÅ MATEN! Trögfattade idioter. Hehe.


Redan vinter?

Idag kom första snön. Tack gode gud så smälte det på marken! Det ska inte komma snö än, det har ju knappt hunnit bli mörkt på eftermiddagarna. Men jag måste erkänna att jag längtar liiite efter snön och mörkret ;) Bara inte än, om några veckor kanske!

Det har varit en konstig dag, jag har varit helt snurrig! För det första trodde jag det var lördag, min första tanke när alarmet ringde var "Wtf, VAD är det jag har missat som jag ska göra idag, klockan 7 på morgonen?!". Fick lite panik där ett tag, hehe. Jag sov ju hos pappa inatt, my dear mother är i Barcelona! Konstigt när man inte har alla kläder, smink & allt här, så fick det stressigt :o Sen trodde jag att vi slutade efter fysiken, men då hade vi en låång, jobbig svenskalektion kvar :( Vi är tvungna att läsa långsamt, men jag kan fan inte läsa långsamt. Är redan på kapitel 15, och det som är kvar kommer jag ha läst ut tills nästa lektion -.-' Suck.

IKVÄLL ÄR DET IDOL! :D Hurra hurra hurra!


Sanchosöt som var helt dyngsur :( <3

Årets klassfoto!


Min första hockeymatch!

0-2ffb2bafad4e36ad822728bc509a65fe.png

Min första hockeymatch!


Fina lilla älskade ponny!

Charmigt ;) Hihi<3




NY DESIGN!

Från blå till LILA :D Jag blev faktiskt nöjd, haha. Det är bara lite grejer i menyn som ska ändras, sen är den helt klar :)


Dejting-tyska!

Tyskan var väldigt rolig idag :D Vi skulle skriva kontaktannonser! Vadå perverst? ;) Min var grym, översatte:
"Hej!
Jag heter Rudolf och jag är 50 år gammal. Jag är 1,45 cm lång och tjock. Jag har inget hår. Jag är modemedveten och en djurälskare.
Jag söker en muskulös man!
MVH Rudolf den snygge."
Honom skulle man ju vilja dejta, eller hur? :D 1,45 cm lång, HAHA! Jag skrev faktiskt fel där, hehe.

Plus att Bettina (läraren) har något emot bögar/lebbar! Vi fick inte skriva några "konstiga sexuella böjelser", och vad räknade hon som det då? Jo, bisexuallitet! :O Visst, hon är 50+ och gammalmodig, men seriöst! :O Haha!!

Ny design on the way!

Har suttit ett bra tag, 1,5 h kanske, och knåpat med en massa koder till nya designen! Den är inte klar än på ett tag, men kan säga att det kommer att vara LILA :D

Nu ska jag sova, är dödstrött & har ont i huvudet av alla koder :(



Tisdag!

Jag har varit seg idag. Trodde jag skulle somna på matten ett tag, sittandes, inte normalt xD När jag kom hem från skolan var jag helt slut, och tack gode gud hade jag inget att göra idag! Runt 16.30 sitter jag hos pappa, och plötsligt kommer Jesper & mamma dit och är värsta oroliga :O Haha, med anledning. Dom hade ringt mig 11ggr på mobilen, och flera gånger hem till pappa. Utan att jag märkt något! Mobilen låg faktiskt i köket på ljudlöst och pappas hemtelefon var död -.-' Mamma hade t.o.m ringt Ellen och undrat vart jag var xD Lalala, dom hade letat efter mig rätt länge i alla fall medan jag satt och tittade TV, glad & nöjd :D

Snart ska jag ta & titta Desperate Housewives <3 LOVE på det, plus att det är mycket bättre tider än Heroes (fast som jag redan saknar :'().


Långtråkig dag.

Idag har jag inte haft något att göra känns det som! Svenskan satt jag ju & skrev 10 min, sen satt jag & gjorde ingenting. Engelskan "läste" jag, överdrivet lätt bok som jag dessutom sett på film så jag kunde den redan (skulle kunna återberätta..). Åker till stallet, redan mockat & klart. Ryktade plutten, tog ju inte speciellt lång tid. Tog lite kort, bara för att ha nått att göra. Putsade/smörjde tränset. Tittade när Anne&Sara red. Tog lite mer kort. Sen kom jag inte på något mer att göra så jag cyklade hem :(

Och nu sitter jag här, och har inget att göra. Suck.. 

                     


Älskar dig nått otroligt!

Svenska!

Nu sitter jag och har svenska :) Jag är faktiskt redan klar med att skriva rent uppgiften, så då kan man ju lika gärna blogga lite! Idag är jag inte på humör, jag är trött & på matten hade jag fan hjärnsläpp. Jag kan ingenting om bråk! Det är nog bland det svåraste i matten, suck. Och vi har precis börjat med det kapitlet :( Så jag får leva med det i några veckor..Och ändå är jag GLAD! :D Vi slipper biologi nu! Visserligen är det fysik (magnetism) nu, inte världens roligaste, men vad som helst är bättre än biologi (ann-louise!!).

Nu ska jag sluta babbla om en massa skit som inte är intressant ;)


Löshoppning.

Cyklade upp till stallet, i motvind, så var helt död när jag kom fram >< Anne & Sara skulle precis löshoppa unghästarna, så tittade & tog lite kort :) Skulle löshoppat Sancho & Fleur också men Sancho var halt, igen :( Ushans, menmen.
Bilderna suger, suddiga som fan men ändå.


Suprise :)


Sån här stil kan man också köra, riva hindret, stanna & äta direkt efter :D


Universums sötaste lilla ponny <33

Lite snabb uppdatering

Ska cykla iväg till stallet nu, kameran är med för en gång skull :D

Burr, höst på riktigt!

Sitter här med en filt & fryser ändå ihjäl. Nu är det verkligen höst, dom senaste veckorna har jag bara förträngt det men nu går det inte längre :( Nu måste man rida ut med jacka & vantar, gå till skolan med mössa och måste hitta en bra vinterjacka också!

Var i stan med mamsen & Jesper idag. Skulle titta efter skor, vantar & mössa, men hittade inga skor. Köpte med mig två Ben&Jerry's, fyfan vad gött :D Och en Vitamin Well, så nu är jag en riktig fjortisbloggare ;)



Blev påmind om svenskaarbetet vi har tills på måndag, så nu har jag något att göra hela kvällen :( Suck.. Det är en riktigt jobbig uppgift, svår också, men det är bara att köra på, hehe.





Äntligen helg!

Känns helt underbart med helg! Denna veckan har gått otroligt segt, inte kul alls.

Biologiprovet idag tror jag faktiskt gick bra, nu ska jag ju inte säga för mycket men ;) Blir faktiskt jävligt besviken om jag inte får VG. Jag har inte fått under VG på väldigt länge känns det som? Och jag planerar inte att få under! Never ever xD Dessutom är ju detta betyget i biologi det enda i 8an, vilket känns mindre bra. Ann-Louise har något emot mig. Fjäsk, fjäsk, fjäsk i 9an sen!

Äntligen är Sancho sig själv igen, pigg & glad :D Underbart <3 Glömde givetvis kameran hemma, kommer alltid på det efter halva vägen :( Det är så tråkigt väder nu också, så är väl knappt någon idé att ta kort ändå men. Man kan ju försöka!

Nu ska jag äntligen SOVA UT, gå & lägga mig tidigt och sova bort hela dagen imorgon :D

Hemma hos pappsen!

Mamma hade tjejkväll idag, så har varit hos pappa nu. Har försökt läsa på biologin, Ann-Louise har ju förklarat allt såå bra för oss under dom veckorna vi haft henne -.-' Tack vare Fredrik så förstår jag i alla fall lite mer, men jag har ändå en känsla av att provet kommer gå åt helvete..

Nu ska jag tvinga mig hem till mamma, i mörkret. Ensam. Åh, fy :( Haha, okej, jag är mörkrädd xD Men jag måste överleva, för idag är det sista avsnittet av Heroes! :O Dubbelavsnitt dessutom, vilket betyder att jag kommer gå och lägga mig 00.35 *suck* Får väl dricka 5mijloner koppar kaffe & hoppas på att jag håller mig vaken ;)

Inte min dag idag.

Dagen börjaade med en försovning & oförberett prov i svenska, som dessutom var svårt. Men jag kände mig på mer skrivhumör än dom flesta andra dagar, så någon stor katastrof blev det nog inte ;)

Sen var det ju ridning också, fyfan. Hata är ett starkt ord, och jag hatar Amber. Visst, jag rider henne som en kratta, men något borde hon ju fatta. Aja, är bara glad för att det var sista gången jag red henne!

Nu ska jag titta Mammas Pojkar, hihi <3

Hej&Hå

Nu ska jag hem i regnet, wish me luck!

Barnslig? Nej, inte alls :)

Mitt nya tidsfördriv:

McDonaldsspel, typ 100 år ;)

Storm!

Idag har det varit storm. Nu är ju inte jag någon meteriolog (vet ju knappt vad det heter.. xD), men jag tycker i alla fall det var storm. Blåste ju seriöst iväg, tack mamma för att jag slapp cykla till stallet ♥

Idag har jag kommit fram till att jag inte gillar onsdagar. Jag måste slagit i huvudet, för onsdagar är ju veckans slappaste dag. Men det är såå tråkigt! Idrott, bild, hemkunskap & tyska. Idrott är det enda som är kul. Bild = Karin och där behöver man ju inte säga mer :) Hemkunskap, sjukt enkelt och jobbigt när man är "stora" grupper. Japp, jag tycker 3 personer är för mycket, speciellt när mina kockkompanioner heter Gustav & Rasmus, även kallade "broccolitjuven" & "potatismosförstöraren" :) Själv kan jag ju kallas "fiskpinnemästaren" eller något ;) Och till sist tyska, ja, där behöver man ju inte säga mer heller.

Sanchoplutt är frisk, red idag ♥ Skrittade mest, travade lite :) Blåste sjukt mycket, bara väntade på att vi skulle få ett stort, nedblåst träd över oss! Men det fick vi ju inte, uppenbarligen ;) 

Nu ska jag åter igen vänta på att Heroes börjar, bara 1h50min kvar -.-'

min väldigt läskiga halloweenbild!

c0fa34b1d3770450c4c33a20322c7a.png

min väldigt läskiga halloweenbild!


Yes!

Fatta vad grym jag ÄR! En hel dag, HEMMA, utan att småäta! Helt otroligt, enligt mig ;) Fast än är det inte över, för nu är det kväll. Kväll = Linnéa blir megasugen. Haha, ska nog inte berätta vad jag lyckats proppa i mig under en hel kväll. Nu helt plötsligt blev jag väldigt sugen på julskinka :( Muuummms.. Jag vill ha jul, HAHA.

Ursäkta för tråkigt inlägg, jag är trött & fördriver tiden tills förbannade Heroes börjar :D


2009-10-06

Ush för att ha ont i magen, speciellt när man blir tvungen att stanna hemma. För hemma har man ju inget att göra, titta dåliga program och sova. Imorgon går jag till skolan oavsett hur ont jag har ><

Idag har jag kommit fram till att jag ska sluta handbollen. Jag har inte tid, skulle ju nästan bara kunna vara med på en träning i veckan, och då är det ju faktiskt ingen idé :/ Lite synd, men ska bli skönt att få en ledig vardag.


Bilden är tagen för exakt ett år sen, lite coolt! ♥

Ny begining!

Japp, från & med nu ska Linnéa bli nyttig! :D Sluta med allt jävla småätande, och istället äta ordentlig frukost/lunch/middag + nått mellanmål. Så ska jag & mamma gå ut & gå 2 dagar i veckan, ska försöka hinna springa minst 1 dag också. Får se om jag lyckas hålla detta ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan, skrattade ihjäl mig när Ann-Louise "skällde" ut Simon xD Sämre lärare är svårare att hitta, men som vanligt tycker läraren att det är oss elever det är fel på :) Jag tycker gränsen är nådd när man får be en annan lärare förklara på en annan lektion bara för att hela klassen ska förstå? Jaja, ibland undrar man ju varför folk blir lärare :D

Var uppe en sväng i stallet också, Sancho fick lite godis <3 Var mockat idag igen, så var typ där i.. 10 min xD Gick ut i skogen med mamma också, en dag av promenaddagarna avklarad.

Pusst, nu kan man andas ut och bara slappa ^^

Lite barnslig får man väl vara!

Sitter & tittar Peter Pan 2 nu, haha! Jag tycker 1:an är bättre, menmen. Ska snart upp till stallet, men är väl inte där så länge antar jag. Måste fixa engelskagrejen sen också..


Ingen tävling.

Förkortad version, red upp till tävlingen, Sancho var halt, skämde ut mig totalt & gick hem med Sancho. Startade inte med andra ord. Nu ska jag titta film & sova, god"natt"!

Spännande dag.

Eller inte. :) Idag red jag inte, gick en extremt lång, jobbig promenad med Sancho. Mysigt till en början, ändå tills vi var nästan hemma. För då upptäcker jag att mobilen är borta. Fanns ju inget annat att göra än att gå tillbaka samma väg och leta efter en liten, svart mobil i en kall skog.. Toppen. Hittade den tillslut, och skulle ta en genväg hem bara för att komma tillbaka innan det blev mörkt. Men just den stigen hade det ramlat en stort jävla träd över, så fick gå en liten jävla stig i jobbig uppförsbacke upp till spåret. Och på det spåret är det ridförbud, och det är väldigt mycket folk som går/springer där. Underbart, men som tur är kom det ingen :D

Imorgon är det tävling, om man missat att säga det. Ska vara med på Sancho, 40cm :) Mer nervös än dom andra gångerna jag tävlat, hehe.. Och jag vet inte ens om det är någon mer med privathäst? Ballt om jag är den enda, haha!


Sancho på promenix :*




I Sanchos små gräspauser kunde jag ta lite kort andra kort xD


Finast. <3

Nötallergi.

Har suttit & läst lite om nötallergi en stund nu. Nötallergi är ju inget man växer ifrån, så som man kan växa ifrån andra allergier.. Man blir sjukt depprimerad av att läsa alla varningar & risker det finns, tex:

"Bakverk, choklad och godis kan också innehålla spår av jordnötter eller andra nötter från tillverkningsprocessen. Speciellt för chokladprodukter är det ett stort problem. När det är risk för kontaminering skriver tillverkaren ofta på etiketten till exempel ”Kan innehålla jordnötter och andra nötter”. Jordnöts- och nötallergiker bör undvika dessa produkter. Kom också ihåg att även om en sådan varning saknas så kan det ändå finnas risk för spår av nötter."

Underbart.. Men asså, ofta det kan finnas risk när det inte står något?! Vad har dom tänkt att vi nötallergiker ska äta, leva på vatten eller? Mums, det är nog väldigt mättande.


Åh, choklad..!

Idag har jag varit hemma, hade ont i huvudet igår & idag vaknade jag med ont i halsen.. Suck. Då blir det ingen ridning idag, tråkigt :(

Har tittat Kalle & Chokladfabriken, och det är hemskt irriterande när man inte har någon choklad hemma. Inte någon jag kan äta i alla fall.. Så nu sitter jag och tittar efter nötfri choklad, har inte lyckats hitta någon än :( Kosta vad det kosta vill, för nu är jag jävligt sugen på choklad!

RSS 2.0