Måla måla liten häst..

Såhär såg den ut för en 45min sedan;
(klicka på bilden för att visa den större)


Nu ser den ut såhär;
Inte klar än, men för att vara första gången jag ritar på datan så är jag väldigt nöjd :D Visst ser man att det är Sancho? Haha, hoppas jag, annars har jag misslyckats.


Min prins ♥














Home to mummy.

Ska snart iväg till Sancho, och sen ska jag till mamsen. Blir rätt gött, har ju inte kunnat lägga in bilder från systemkameran på typ två veckor. Ni får se mina favoriter senare :D

Nostalgi ♥


Skutt.

Sancho var minst sagt framåt idag, och vi kunde inte låta bli att skutta över ett litet träd i skogen. Han for fram med örona framåt och tyckte det var superkul, haha :')

Kakor!








A trip to little-town.






Gödningstiden har påbörjats.

Nu sitter jag här hemma hos farmor&farfar med full mage. Soppa, pannkaksgrejs, vattenmelon/massa andra bär och till slut apfelstrudel. Jag har varit här i.. 4 timmar. Undrar hur många kg jag går upp? Haha!
Ellen sitter här bredvid nu och verkar ha lessnat på att sitta vid datan, så nu ska jag va lite social. Hade gött!

Jag hatar att packa.

Och jag skjuter alltid upp det till sista sekunden. Som tur är så har jag ingen tid att passa nu när jag bara ska till farmor och farfar, haha. Bloggen kommer vara fylld med bakverk nu när jag ska bo hos dom, bakmästarna liksom. Farfar går upp 04.00 och bakar, och farmors kakor kan jag äta tills jag spyr. Hoppas jag lär mig göra apfelstrudel, seriöst det godaste som finns. MUMS!

Tävling hos MLIDAHLGREN.


http://mlidahlgren.blogg.se/2010/july/tavling-vinn-den-snygga-jw-byxan.html

Äkta svensk sommar. Regn.



Sancho var extremt duktig idag! Pigg var han, trots att det spöregnade, men då slapp vi i alla fall 1miljon blinningar som attackerar en i vanliga fall. Blev biten av en sån, min handled var svullen i EN VECKA, och då var den inte lite svullen heller. Haha, så jag gillar att det regnar.
Imorgon står flytt till farmor & farfar på schemat, ska bo där några dagar :) Gött, nära och så till både Sancho och Ellenpellen!

Okidoki död :(

"Okidoki skadades vid Global Champions Tour-tävlingen i Cannes i juni i år. Okidoki hade behandlats för skadan och återhämtade sig väl men i går kväll inträffade komplikationer. Okidoki fördes till veterinärklinik där han avled, skriver ägarfamiljen i ett pressmeddelande. Han blev 14 år gammal."


FILM - Jag & Sancho på galoppbanan



Igår hängde min kusin Ebba med till Sancho och red, vi gick bort till galoppbanan och där fick hon trava/galoppera litegrann. Sen hoppade jag upp och tog ett varv i galopp, och Sancho sprang som om han hade en älg bakom sig, HAHA.








Dålig uppdatering, hehe.



Idag har jag inte gjort nått, sovit och slappat. Är det sommarlov så är det. Sancho får vila idag, han sprang som en idiot igår så det kan han behöva, haha.. Förstår inte hur han kan ha så mycket energi xD


Gårdagen.


Jag blev grillad.

Jag har lärt mig något idag. Om det händelsevis skulle vara så att man är ute på en ridtur och ser en eltråd som man bara måste veta om det är el i, då är inte det speciellt smart att grabba tag i tråden för att känna om elen är på eller inte. Det kan liksom vara så att elen ÄR på, och att den dessutom är laddad med el anpassat efter en stor, jävla ko :)

FILM - One year ♥ 28/6

Haha, bättre sent än aldrig eller hur?


Hemma från Varberg..

.. med brända pattar och en "massa" grejer ifrån Ullared!
Lite bilder på vad Sancho fick:
Jag tror han uppskattade det rosa schabraket + rosa benskydden mest ;D










Vem säger att gubbar inte klär i rosa?






Varberg nästa!



Haha, hinner knappt komma hem ifrån ett ställe innan vi åker till nästa känns det som.. Jaja, det är ju så det ska vara på sommarlov, right? :)
Kommer hem på onsdag!

Minigolf & skräckfilm.

Dagen har spenderats i ett varmt hus på minigolfbanan, med en söt liten Ellen och en jävla massa chips. Rullar fram nu känns det som. När allt folk äntligen gått hem ifrån minigolfen gick vi hem och titta The Grudge, som typ sög. Efter att ha hört så mycket om den, att den skulle vara så bra och läskig, så hade jag förväntat mig mer, haha.
Imorn är det Eclipse som gäller!

Borta bra men hemma bäst!

Wiho, hemma nu efter att ha spenderat 3 timmar på ett bastu-tåg. Ikväll är det Spanien-Tyskland, hejja Spanien :D Inte för jag sett Tyskland spela men, hehe. Jag som inte är speciellt bra på fotboll mer än att se vilka spelare som är snygga och vilka som har snyggast färg på matchstället kan ju inte direkt säga vilket lag som är bra och vilket som är dåligt. Men Spanien har i alla fall snygga färger, HAHA. Och spelare (a)


Shopping, shopping!

Idag har vi vart inne i Stockholm hela dagen, och bränt en massa pengar ;) Mina fötter är döda och jag är extremt trött.
Imorn bär det av hemåt :)

Jävla SJ.


Ja, vad hade vi räknat med egentligen? Problem är väl egentligen att räkna med när man reser med SJ. Vi åkte från Skövde 10:47, och redan lite efter 11:00 fick tåget el-problem och vi blev fast i Laxå. Givetvis fungerade inte fläktarna i tåget och det tog ett bra tag innan man fick gå ur tåget för att få luft.

En timme senare kom ett nytt smockfullt tåg som hela vårat tåg skulle få plats i. Tror ni vi fick plats? Nej, såklart inte. Vi fick stå i princip hela vägen ifrån Laxå till Stockholm, med undantag från korta sitt-stunder. Tågpersonalen var sura, och vi fick inget fika eller nått när vi väntade. En flaska vatten var det vi fick.

Väl framme i Stockholm, försenade såklart, hade vårat tåg till Uppsala redam gått. Vi skulle få åka med ett annat tåg en timme senare, så vi satte oss och väntade. Efter ett tag ropade dom ut att det tåget var inställt, och att vi skulle få vänta en timme till! Happ, fanns ju inget vi kunde göra så vi fortsatte vänta. Vad tror ni händer? Jo, då var det tåget OCKSÅ inställt! Det löste SJ med att alla som skulle till Uppsala fick tränga ihop sig i en trång buss med noll AC. Woho, jätteroligt.

Nu när vi äntligen är framme, 3 timmar senare än planerat, har vi mejlat SJ och klagat. Dom kunde skött det mycket bättre.. Men gissa hur lång tid det tar innan vi får svar ifrån SJ. 7-10 VECKOR. Behöver jag säga att jag inte är på världens bästa humör just nu? :)


Nästa: Uppsala!



Tona håret; done
Åka upp till Sancho; done
Packa; eh.. hehehe (a)

Dags att packa kanske? Esh, jag har ju hela natten på mig :) Vem behöver sova liksom? SOMMARLOV!

Att sätta upp ett förtält.


Ellen & Ella








Snart påväg hem!

Nu vart min vistelse på campingen slut. Åker hem lite senare, och då är det dags för 450 bilder att redigeras, bl.a. på söta Ellen och Ella :) Imorgon händer detta; - tona håret - sancho - packa till Uppsala

Ellen är här :D

Nu är Ellen och lilla Ella här på campingen. Vi har tatt kort och nu sover Ella som en stock. Plockat jordgubbar har vi gjort också, göttans.

RSS 2.0