Nu är jag tillbaka!

Har tagit tag i mitt liv nu, så himla härligt! Köpt gymkort och nu ska jag börja åka upp till stallet 2 dagar i veckan till att börja med. Var ute och gick med Sancho igår, söta plutten var så glad över att få komma ut, pinnade på fortfort och kikade överallt med örona spikrakt framåt :D 

Ska börja skriva lite smått på den här bloggen också, i alla fall skriva lite om hur det går med Sancho och visa lite bilder! 

förra våren, nu har han liiiite mer päls!


summer feelings
Bilder på Fleur


Nytt i garderoben

Fick en jättefin tröja av "Sancho" i julklapp ;) Tack tack tack!Lilla skrutten!

Var uppe och borstade på Sancho idag, han ser ut som ett troll haha! Tjock fluffig päls, och jääättelång man. Putsade tränset lite snabbt också, det var allt annat än vackert kan jag tala om. 

Ni får ursäkta kvalitén på bilderna men det var mörkt så :)
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! ♥

Hoppas ni hade en bra jul/nyårsafton och att ni inte mår alltför dåligt idag ;) Jag hade en bra kväll, middag med några kompisar och sen gick vi ut på tolvslaget för att kolla raketer, ganska lugnt alltså. 

Ett av mina nyårslöften är att fota mer. Kameran har mest legat och dammat hela 2011, vilket är jättesynd, är ju så roligt att kika tillbaka sen i efterhand. Har inte bestämt mig för ifall jag ska lägga ut alla bilder här eller på andra bloggen, får fundera lite på det. RSS 2.0