Läget just nu.

Körtelfebern är bättre, men inte helt bra. Minsta lilla jag anstränger mig så kommer halsonten tillbaka.. Försöker orka med skolan, fick vara hemma nästan hela förra veckan men hoppas på att slippa det nu. Som ni kanske förstår har jag inte kunnat vara i stallet nånting.. Längsta uppehållet på 2,5 år så det känns väldigt konstigt. Ska försöka få mamma att köra upp mig nån dag, så jag i alla fall får hälsa på Sancho ♥

Bloggar mycket mer på vardagsbloggen :)

Saknar det här..

Det var så längesen jag verkligen red ett ordentligt ridpass! Finns inget som slår mysiga skogsturer med Sancho, men ibland är det kul att rida lite mer seriöst. 

Klippte ihop en film lite snabbt! Haha Casper (den gråa hästen) är så himla söt när han busar innan hindrena :D

Nytt redigeringsprogram!

Att leva utan Photoshop var lite problematiskt ett tag, men nu har jag hittat ett annat gratis program som funkar minst lika bra om man bara ska redigera bilder! PhotoScape heter det, och här kan du läsa om hur du skaffar det. Har bara haft det en dag, men kan verkligen rekomendera det :)

Här är två bilder jag redigerat hittills:
Före

Efter


Före

Efter

Lite inlägg på G!

Fick lite plötslig bloggmotivation inatt så fixade ihop några inlägg! Har fått höra att endel saknar den här bloggen, så hoppas ni blir glada nu när det blir lite uppdatering ;) 

Någon av er som har Instagram föresten? Skriv så jag kan kika, eller kolla in mina bilder - jadiy.


Dags att börja använda reflexer!


Mindre roligt..

Har legat hemma i över en vecka nu, pga körtelfeber. Riktigt surt, och extra irriterande är att jag haft det ett tag utan att dom på vårdcentralen märkte det.. Hade ont i halsen för drygt en månad sen, så jag åkte och kollade. Visade inget på halsflusstestet, men dom bara antog att det var det så jag fick penicillin. Blev lite bättre, men inte helt och det kom tillbaka. Åkte in igen, och den här gången tog dom ett blodprov, och det visade sig att det var körtelfeber jag hade. Blodprovet tog 1 min och inom 5 min visste dom var det var, hade dom gjort det förra gången hade jag kanske varit frisk nu. 

Grejen med körtelfeber är att man absolut inte ska träna eller göra något ansträngande, men eftersom dom sa att det var halsfluss tänkte jag att jag var frisk efter att jag ätit klart penicillinet. Alltså har jag tränat, vilket kan ha gjort att min lever/mjälte svullnat.. Tror dock inte det är någon fara, har inte kännt något, men man vet ju aldrig. Nu får jag hur som helst inte rida, dels för att det är ansträngande för kroppen och dels för att ifall jag skulle ramla av kan min mjälte pajja eftersom den är extra känslig pga körtelfebern. Yay. Får se hur det här löser sig.. 

Åh vad jag saknar min fina skrutt ♥


RSS 2.0