Pictures
Musik på hästryggen?

Har varit mycket diskussion kring detta det senaste, och det är väldigt olika åsikter. Endel har musik jämt, och endel skulle aldrig ha det pga säkerhetsrisken. Jag är en av dom som har det jämt, haha! Men efter en liten händelse för några veckor sen är jag noga med att inte ha för högt. Var ute och gick med Sancho på en väg, och gick väl inte riktigt intill kanten (brukar inte komma mycket bilar, och jag hör vanligtvis när det väl kommer en). Plötsligt hör jag någon tuta, och då hade det kommit en bil utan att jag hört det.. Pinsamt! Ingen skada skedd, men efter det har jag inte alls högt, men har fortfarande musik när jag rider. Så länge man tänker på att ha hörlurar som släpper genom ljud bra och inte för hög volym tycker jag det är okej :) Vad tycker ni?

Grym låt!

Ska bättra mig!

Får se om jag lyckas komma igång med uppdateringen lite. Har inte haft med kameran till stallet på evigheter, men kanske kan ta med den idag om jag kommer ihåg ;) Vi lever!

Såhär lång tid har nog aldrig gått utan att jag skrivit ett enda blogginlägg? Tänkte i alla fall att ni kanske ville veta att både jag och Sancho har det gött i värmen! ;) Hästarna har stått nere i sommarhagen ett tag, men är tillbaka vid stallet nu igen. Skönt, slipper man rida barbacka. 

Här kommer lite bilder från den senaste tiden!

Filmsnutt.

Hade med lilla kameran som går att filma med för någon vecka sen, minns faktiskt inte riktigt vilket datum men skitsamma. Kommer i alla fall ihåg att han var segare än en åsna, fick driva hela tiden. Och givetvis tog minnet slut efter 30 sekunder, men en liten film blev det i alla fall ;) Erkänn att jag har snyggaste outfiten, haha!


Kort uteritt!

Lyckades med att hämta in Sancho idag, första gången på en vecka tror jag? Hade med mamma som hjälp, och givetvis funkar det alldeles utmärkt då.. Suck. Är jävligt trött på det kan jag säga, Q börjar jaga Sancho så fort jag ens kommer i närheten. Får hoppas att det går lika bra som idag nu framöver, så jag kan börja tycka det är kul att åka dit igen..

Nog om dom tråkigheterna. Blev en kort tur, mysigt, speciellt när man har musik i öronen haha :) Märktes att Sancho var lite stel, men det är ju inte så konstigt när han stått en vecka. Det positiva med det är han blivit väldigt fin i hullet nu, inte alls så smal som han var förut. RSS 2.0