Sancho har blivit en söt pälsboll nu, och han har fått riiiiiktigt lång man!Mot stallet!

Tänkte åka upp en sväng till stallet snart, och ta en kort promenad med Sancho ♥ Haha, nu när min kondis försvunnit helt kanske hans snigeltempo passar! Svar på frågor.


Svar: Tyvärr, ja. Mår betydligt bättre nu, men körtelfeber tar tid att bli frisk ifrån. Man får inte anstränga sig alls, vilket jag gjorde i början när jag inte visste att jag hade körtelfeber, så det har väl gjort att det tagit så lång tid. När man varit symptomfri (inget ont i halsen/feber och sånt) i en månad kan man börja anstränga sig lite försiktigt, så snart borde jag väl kunna åka upp till stallet och borsta lite på Sanchoplutten :)


Svar: Funderade faktiskt lite på det, för jag gillade verkligen honom. Men sen ska man ha tid också, och det har inte jag. Är nöjd med att vara i stallet 3 dagar i veckan :D

Ny design :)

Haha offrade min sömn inatt och slängde istället ihop en ny design ;) Har haft headern förut, för typ 2 år sen, men bytte ut bilderna till förra årets vinterbilder. Har ju inga nya, så det får bli gamla sålänge. Den blev enkel, men bättre än en vårdesign, right?

Ser du inte nya designen? Tryck f5! 


Och så kom äntligen snön!

Nu är det dags för ny design, eller vad säger ni? Kan ju inte ha vårdesign när det vitt ute ;)
Här finns fler bilder från första snön!Fina Mirre!

Kommer ni ihåg hästen jag red ett tag i början av året, Mirre (eller Emir som han egentligen heter)? Han såldes ju tyvärr, och nu när jag kikade runt på Hästnet såg jag att han var till salu igen. Hoppas han får komma till ett hem där han kan stanna livet ut, han börjar ju bli lite till åren nu. Märktes dock inte när man red honom ;) 

Såhär såg det ut förra året..

.. vid den här tiden. Vart är snön i år??

Vissa av dom här bilderna är bland mina favoritbilder, helt klart värt att stå ute i snöstorm och frysa sönder.. Haha ;)
RSS 2.0