Flera personer på en blogg.

Hur många bloggare kan man egentligen vara på EN blogg? Det finns väldigt många som är två personer, i alla fall inom hästbloggarna, och det har ju sina fördelar. Det blir ju dubbelt så många inlägg än om man bara skulle vara en person. Men det är ju också krångligare, man måste ju prata ihop sig så att man exempelvis inte skriver om samma sak samtidigt. Sen kan man ju inte bestämma själv, skulle en vilja ändra designen måste man prata ihop sig så båda tycker det blir bra.

Nu finns det även bloggar som är tre, jag har till och med sett en som är FEM personer! Det tycker jag är alldeles för mycket. Hur ska man som läsare kunna "lära känna" alla fem, det blir alldeles för krångligt. Det kan inte vara lätt för dom bloggarna heller, då måste man ju komma överens med fyra personer till. Nej, max två personer per blogg. Vad tycker ni?

Postat av: elin

5 är lite väl många bloggare, jag tycker 3 är max :p

Det är som du säger det blir för krångligt att minnas alla namn.

2011-03-07 @ 16:31:21
URL: http://horzeandriders.webblogg.se/
Postat av: Adina

3 går bra, men det beror också på vad för blogg det är. En hästblogg får det absolut inte vara för många på, men en skämtblogg/skvallerblogg är det bara roligt. Hästbloggar är jobbiga att följa då man måste lära sig namnen på alla hästarna och allt sådant. ;)

2011-03-07 @ 16:57:14
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Linn Forsström - livet på stuteri Ängsbacken

Max två!

Ibland skulle jag vilja blogga med någon, haha :p

2011-03-13 @ 13:52:26
URL: http://linnforsstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0