Hiss!

Nu var det ett tag sen jag hissade något faktiskt, jag (och dom flesta) är ju bättre på att dissa ;) Var ju som sagt inne på Skara Hästsport idag för att köpa ridstövlar. Provade dom jag tänkt ut, ett par De Niro - men givetvis fanns inte min storlek hemma. Men dom var redan beställda så förhoppningsvis kommer dom om några veckor :) Jaja, när jag var där inne såg jag ett annat par De Niro som jag tyckte var riktigt häftiga faktiskt! Dom är kanske inte direkt ett par vardagsstövlar som man lullar runt i skogen med, men på hopptävlingar skulle det nog vara riktigt snyggt. Tyvärr hade jag inte tid att prova dom så jag vet inte om dom är sköna, men jag har aldrig provat ett par obekväma De Niro ;) Vad tycker ni, hiss/diss?


Postat av: [elsa]

Svar: Åh, taaack! :D

2011-01-23 @ 00:05:27
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: Adina

Till hopptävlingar hiss skulle jag tippa. Men det är absolut inte min smak så det blir väl en diss i allmänhet - både för att jag själv inte hoppar och precis som du säger passar de nog inte för skogslullande eller islandshästar på samma sätt... :)

2011-01-23 @ 00:10:07
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Angelica

Diss.. Det är allt för mycket på dom. Tycker ridstövlar ska vara enkla och stilrena om man säger så. Det kan vara snörning i fram vid vristen annars helt rent! :)

2011-01-24 @ 11:34:52
URL: http://jagochjane.blogg.se/
Postat av: jenniefer

det var väldigt längesedan du la in det här inlägget men kommenterar nu jag har faktiskt tänkt att köpa ett par sånna där dom verkar väldigt sköna :)))

2011-06-29 @ 17:44:56
URL: http://jenniieferbylin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0