Dagens ridpass + efterlängtade bilder!


Det blev en mysig solskenstur runt på vägarna, varken långt eller kort. Ville inte rida iväg alltför långt, utan det blev mer en lära-känna-varandra-tur! Mirre var pigg och studdsig, i början gick han och taktade konstant men sen lugnade han sig. Jag tror han börjar takta när han tycker det blir tråkigt, för när jag gjorde lite skänkelvikningar och flyttade bakdelen/framdelen så fokuserade han på det och lugnade ner sig. Blev lite galopp också, och i då är han nästan identiskt med Sancho faktiskt - stark men ändå lydig. Skönt för då vet jag att jag får stopp på honom ;) Han var ganska vaken, inte direkt tittig men han ville ändå hålla koll på vad som hände. Han kollade lite extra på några får, och när vi gick över broar så spände han sig. Men tyckte ändå det gick väldigt bra!

Och här kommer dom efterlängtade bilderna! Han är inte speciellt fotogenisk om man säger så, HAHA! Men jag lyckades få tre normala bilder på honom ;) Visst är han söt?



Postat av: eliiin :)

ååh, vad söt! :)

Är avis på dig ska du veta! (:

2011-02-19 @ 15:26:04
URL: http://justlikeelin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ny medryttarhäst? :D Jättegullig!

2011-02-19 @ 15:46:05
URL: http://absolutariel.blogg.se/
Postat av: Adina

Sikken sötnos han är! Med unghästar brukar de hitta på rackartyg när man skrittar - därför ska man nästan aldrig skitta igång / av då de lätt blir intresserade av annat, t ex hoppa i diken osv. Nu är ju inte mirre någon unghäst men om han nu verkar lätt bli uttråkad kan det vara bra att underhålla honom med olika övningar som skänkelvikning, öppn,a sluta osv som du gjorde :)

2011-02-19 @ 16:22:10
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Det är ju den i cajunn stallet :)

2011-02-19 @ 20:54:17
Postat av: Myran

Riktigt fin häst! Bra tips på hur man får fler som läser sin blogg också. =) Roligare om man får "riktiga" kommentarer. ^^

2011-02-19 @ 23:37:37
URL: http://trinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0