Stretcha efter ridning.

Jag har varit lite dålig med att stretcha Sancho efter ridpassen det senaste, men har börjat med det nu igen (när jag kommer ihåg.. minnet är inte på topp, haha). Jag gör inget avancerat, sträcker ut benen bara. För äldre hästar som lätt blir stela är det jättebra att stretcha. Givetvis måste man vara väldigt noga med att hästen är varm innan, minst 20min. Har man inte stretchat hästen innan får man börja lite försiktigt också, och gör hellre en stretchövning flera gånger än att hålla länge, i början kan det räcka att sträcka 5-10 sekunder x 2-3. För att det ska ge resultat bör man stretcha efter varje arbetspass, alltså inte bara någon gång ibland. Brukar du stretcha din häst?



Postat av: Anna

Stretchar Crazz ibland, speciellt om han gått hårt :)

2011-04-03 @ 15:34:42
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: Adina

Bra övningar! Jag stretchar ibland, men inte så det ger något resultat, det är alldelens för sällan.. Men jag kanske kan börja lite mer seriöst att stretcha honom efter varje ridpass :)



SV: Det är via statcounter.com - jag la in min blogg statistik när jag skapade bloggen och har därför statistik över längre tid, använder dock mest analytics nu för tiden, det är bättre :)

2011-04-03 @ 16:41:00
URL: http://a
Postat av: fredrika

Ja det gör jag! :D nästan varje dag.

2011-04-03 @ 19:38:35
URL: http://fredrikaasplund.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag stretchar min häst ofta :) har en bra liten film på min blogg där jag stretchar henne! Om du vill ha tips!

2011-04-03 @ 20:20:06
URL: http://Ohjuliet.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0