Jävla SJ.


Ja, vad hade vi räknat med egentligen? Problem är väl egentligen att räkna med när man reser med SJ. Vi åkte från Skövde 10:47, och redan lite efter 11:00 fick tåget el-problem och vi blev fast i Laxå. Givetvis fungerade inte fläktarna i tåget och det tog ett bra tag innan man fick gå ur tåget för att få luft.

En timme senare kom ett nytt smockfullt tåg som hela vårat tåg skulle få plats i. Tror ni vi fick plats? Nej, såklart inte. Vi fick stå i princip hela vägen ifrån Laxå till Stockholm, med undantag från korta sitt-stunder. Tågpersonalen var sura, och vi fick inget fika eller nått när vi väntade. En flaska vatten var det vi fick.

Väl framme i Stockholm, försenade såklart, hade vårat tåg till Uppsala redam gått. Vi skulle få åka med ett annat tåg en timme senare, så vi satte oss och väntade. Efter ett tag ropade dom ut att det tåget var inställt, och att vi skulle få vänta en timme till! Happ, fanns ju inget vi kunde göra så vi fortsatte vänta. Vad tror ni händer? Jo, då var det tåget OCKSÅ inställt! Det löste SJ med att alla som skulle till Uppsala fick tränga ihop sig i en trång buss med noll AC. Woho, jätteroligt.

Nu när vi äntligen är framme, 3 timmar senare än planerat, har vi mejlat SJ och klagat. Dom kunde skött det mycket bättre.. Men gissa hur lång tid det tar innan vi får svar ifrån SJ. 7-10 VECKOR. Behöver jag säga att jag inte är på världens bästa humör just nu? :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0