Träning för Angelica!

Kan ju lugnt säga att det var svårare än vad jag trott det skulle bli! Jag lärde mig jättemycket i alla fall, även om vi inte var speciellt duktiga. Sancho blev sur som en citron när han helt plötsligt var tvungen att göra "en massa trams", haha! Han förstod nog inte vad det var för mening att han skulle flytta baken bara för lillmatte sa det ;) Men mot slutet var han mycket positivare, och det märktes att det blev lite hjärngympa för honom!

Ska fortsätta träna med honom 1-3 dagar i veckan, och hitta lite knappar och komma på ett sätt att träna som passar oss. Angelica visade oss ett sätt, men inom NH (eller vad man ska kalla det) finns det väldigt många andra sätt att träna också. Så jag får se hur jag tränar sen, jag kommer anpassa det efter vad som passar mig och Sancho :)

Här är lite bilder, alla är fotade av Angelica!












Postat av: elsa

Ser riktigt kul ut! Själv tränar jag en hel del dressyr från marken med min skötarponny. Framsteg efter framsteg faktiskt ;}

2010-08-03 @ 21:13:22
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: elsa

Svar: Jag har han helt lös, från början övningar i grimma och grimskafft för att bygga upp något slags förtroende. Men nu är han som sagt lös i paddocken och det funkar hel bra! Du då?



Och jag instämmer, SÅ kul!

2010-08-03 @ 21:24:19
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: elsa

Svar: Haha, härligt! ;}

2010-08-03 @ 21:45:54
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

Vilken underbart snygg blogg du har! Älskar den lilla vattenserien i headern :D

Kul att träningen gick bra, lägger till dig på bloglovin nu :)

2010-08-04 @ 13:06:38
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Adina

Åh vad härligt! Jag tror jag ska börja träna min medryttarhäst med mer markarbete snart.. Han är under igångsättning, men hjärngympa kan aldrig vara fel? Jag brukar jobba lite med att flytta honom för tryck och när vi höll på som mest i våras så flyttade han till och med för blicken! Då var man lite stolt, ska nog börja om igen snarast

2010-08-09 @ 10:26:16
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0