Dagens ridpass - Mirre.

Jisses, vad stark han var idag! Fast det blir han ju alltid så fort han ser ett hinder, haha. Hoppade ett rättuppstående och en oxer, typ på en stor volt. Märks riktigt tydligt att jag hittar avståndet bättre nu, blev bara ett dumt hopp en gång. Dessutom börjar jag hänga med bättre i språnget. Framsteg! Första gången jag red, och hoppade, honom så gick det katastrofalt dåligt. Vi kom fel hela tiden, blev ingen rytm eller någonting.

I slutet höjde vi upp oxern till drygt 90cm, härligt att hoppa liiite högre än vanligt. Mirre är så himla trygg att hoppa med trots att han blir så pass het, han nitar ju inte direkt, så även fast hindrena känns höga för mig så är det bara kul.  

Förra gången vi hoppade :)


Postat av: Adina

Galet läskigt att hoppa, nä.. det är ingenting för mig ;)

Jo jag kom hem idag :) Landade på arlanda vid nio. Och det har varit galet bra! Vet inte riktigt vad jag kan säga, + 15 grader ungefär och härliga småbarn!

2011-03-06 @ 21:59:59
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Ninni - en satsande ridskoleryttare

Hejsan!

Kolla gärna in min blogg: http://pauliinanilsson.blogg.se , även kallad En Satsande Ridskoleryttare.

Just nu har jag en "dagens blogg"-tävling pågång där det ända du kan vinna en länk till din blogg, det ändå du behöver göra är att kommentera "jag är med"!



Btw. Väldigt fin blogg :)

2011-03-07 @ 10:37:50
URL: http://pauliinanilsson.blogg.se/
Postat av: Brusella

TÄVLING ! Skicka in den snyggaste bilden och vinn jacson bandageunderlägg ! :) http://brusella.blogg.se/2011/march/fototavling.html

2011-03-07 @ 11:17:07
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0