They deserve attention.

Det var längesen jag länkade några bloggar som jag läser, och förra gången tog jag bara större bloggar (av en anledning inte ens jag vet, haha) så nu känner jag att det är dags att länka lite mindre bloggar som förtjänar en plats i rampljuset! Alla är väl inte supersmå, men dom har ju inte samma besöksstatistik som Blondinbella direkt ;)


http://adinis.blogg.se/ - En superfin, personlig blogg som drivs av Adina. Hennes inlägg är alltid välskrivna och hon fotar väldigt fina bilder! Hon skriver om sin vardag, och om islandshästen Funi (som är helt gudomligt söt!).


http://tovekjaerran.blogg.se/ - Tove har en otroligt vacker blogg, med bilder och designer som får mig att tappa andan varje gång. Finns inget mer att säga - besök!


http://linnforsstrom.blogg.se/ - En välskriven hästblogg där man får läsa om Linn och hennes två ponnyer, Musse och Cherry. Inläggen är alltid intressanta och designen kan man inte säga ett ord ont om :)

Postat av: T O V E K J A E R R A N

Åh, tack så väldans! :)

2011-01-31 @ 20:21:41
URL: http://tovekjaerran.blogg.se/
Postat av: Adina

Tack Linnéa ! Riktigt roligt, lite synd att det kommer när man är som mest inaktiv, men :) Nu kanske man måste ta i bloggningen lite! Måste bara hitta någonting att skriva om också :)

2011-01-31 @ 22:12:26
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0