Tankar kring trickträning.

I somras var jag fast besluten att trickträning skulle bli mitt och Sancho's nya projekt (det blev ju väldigt poppis då), men det intresset har svalnat nästan helt det senaste. Han lärde sig vacker hov och sen räckte det, haha ;) Jag förstår faktiskt inte varför man ska lära hästen en massa trick, i alla fall inte om den ska bli cirkushäst och det tror jag inte är Sancho's nästa jobb direkt. Man kanske lär känna hästen, men det går ju göra på andra sätt också. Kanske är ett bra sätt att träna en shettis/liten ponny på, om den inte går att rida och man ändå vill göra saker med den. Men om man har en häst man kan rida förstår jag inte varför man väljer trickträning framför ridning? Nu syftar jag på dom som knappt rider utan tricktränar i princip varje dag istället! Så länge man inte klarar av att träna hästen i korrekt form genom trickträning/lösträning så är det faktiskt bättre att rida, tycker jag i alla fall. Att träna lite för skojs skull ibland är väl okej, men ja, kanske inte varje dag? Vad tycker ni?

Sen vet jag inte om jag ens skulle våga lära Sancho ex buga. Tänk om han inte skulle orka ta sig upp, eller om han sätter benen konstigt så han typ bryter benen av sig? Men det är nog bara för att jag är lite överbeskyddande eller nått, haha ;)

En person som jag tycker tränar sin lilla häst väldigt bra är Paulina! Supercoola är dom :D



Postat av: becca kusin!

haha gud va söt!

2010-11-27 @ 12:33:30
URL: http://beccanimal.blogg.se/
Postat av: Elsa

Så grymt duktiga! Och söta, hihi! ;}

2010-11-27 @ 14:26:42
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag håller med till viss del, men för att kunna jobba sin häst korrekt i form genom trick måste man öva en massa och då kanske det krävs varje dag? Riktigt häftigt dock!

2010-11-27 @ 18:30:16
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Paulina

Tack så mycket, vad glad jag blir! :)

2010-11-28 @ 22:02:52
Postat av: Angelica Karlsson

Jag gör det är det är kul att lära Jane saker. Just nu har jag typ inget att träna inom ridningen och då blir det trick istället. + att jag inte kan rida på henne (enligt mig dock).

2010-11-30 @ 21:16:20
URL: http://jagochjane.blogg.se/
Postat av: Angelica Karlsson

sv; jo det förstod jag, då alla har olika tycke :)

Nä, känner att jag har blivit för stor för henne! ;/

2010-12-01 @ 17:21:23
URL: http://jagochjane.blogg.se/
Postat av: Angelica Karlsson

Sv; jo asså det är sjukt :o känner mig hemsk om jag rider på henne nu för tiden :S

2010-12-01 @ 22:15:54
URL: http://jagochjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0