Duktigt Linnéa!

Hur pepp blir man på att cykla till skolan när det är snöstorm ute? Haha.. Vanligtvis brukar jag gå till skolan istället för att cykla när det är snö, jag är inte speciellt duktig på att undvika att ramla, men imorse hade jag inget val för jag hade försovit mig. Började ju väldigt bra, såg knappt någonting och i en korsning var jag nära på att bli påkörd av en bil som inte kunde bromsa. Sen när det var 20 meter kvar till skolan krockade jag nästan med en idiotisk gubbe som cyklade mitt i vägen, fick tvärnita och vips så låg jag i snön. Första gången jag ramlar med cykeln, haha! Klarade mig på vägen hem i alla fall ;)

Snökaoset förra året, uuuussh

Postat av: FRIDA VIKTORSSON

sv: jo jag har funderat lite på det, men jag vill gå högskoleprofil + att skolan ligger 40 minuter bort och jag vill hinna hem varje dag :) vilken linje funderar du på?

2010-11-09 @ 19:44:57
URL: http://fridaviktorssons.blogg.se/
Postat av: angelica

sv; Tack! snäll pappa som bygger och bygger :)

2010-11-09 @ 20:08:57
URL: http://cazzant.blogg.se/
Postat av: Adina

Du säger ursh till snön, jag säger "ÄNTLIGEN!". Snö är fantastiskt!

2010-11-09 @ 22:18:05
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag bor i Luleå, så vi får ganska mycket snö, men ändå är vi luleåbor ofta missnöjda över att vi får för lite snö ;) Ofta då vi får jättemycket snö i november, sedan i december blir det blida och all snö smälterbort för att sedan komma tillbaka, och då blir det inte lika mycket som om blidan ej kommit :)



Men i vintras tror jag min kompis och hennes nordsvensk red i snö så magen släpade hahah, och den hästen är inte precis en shettis :)

2010-11-09 @ 22:24:26
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0