Surprice är tillbaka.


Brorsorna återförenas ;)

Idag blev det en kort tur för mig och Sancho. Sommarvärme = trött ryttare&häst. Fick även rida lite på Q, Saras häst, efter att hon ridit. Jag säger bara, LITE skillnad mot Sanchos ministeg.. Jag hade noll balans i traven, men som tur var så var han snäll :)
Sen åkte vi och hämtade Surprice som varit på inridning i en månad. Han blev nog glad över att få komma hem till mamma, storebror och farbror Sancho :D

Någon lekte galopphäst i hagen...












Näst sista skolveckan!

Det har gått så sjukt fort nu det senaste, dagarna bara flyger förbi och snart är det äntligen sommarlov. Sommarlov. Åh, vad mycket man kommer kunna göra nu, när man inte behöver sitta inne i ett kallt klassrum varje dag. Även om jag ska slappa nästan hela sommarlovet har jag lovat mig en sak, jag ska lära mig gångertabellen. Pinsamt ja, men vadtusan, jag är inte något mattesnille ;) Känner att jag nog lär behöva kunna den nu när jag troligtvis börjar läsa Matte A nästa termin. 1-2 timmar mer matte i veckan, låter kul va? :)

Micka & Milda.

Var ju som sagt uppe i Kateryd med Micka och tittade på hennes älg häst. Jättesöt var den, världens största öron och så var den typ 2 meter hög :) Micka red, och sen fick jag rida lite också. Traven var gigantisk och jag blev höjdrädd sen när jag skulle hoppa av, haha! Här kommer lite bilder:








Sweet sovmorgon..

Idag har jag haft min första sovmorgon på länge, göttans säger jag bara. Snart ska jag med Micka upp till hennes stora bjässe till häst, och sen blir det att åka upp till Sancho :)


foto; emma andersson

Hola amigos!


Min nya drog, Rihanna - Te amo!

Ett steg närmare skolavslutningen, och ytterligare två prov avklarade idag. Snart ska betygen sättas också, nervöst. Fast det värsta är inte betygen, utan omdömena. Det är ju då det blir personligt. Det lär ju vara en del lärare man kommer bli lite smått sur på, hehe.
Nepp, nu har jag ett tyskaprov att öva på. En hel grammatikbok + glosor = Linnéa kommer få vara nattuggla denna natten :)

Kan Sancho vara släkt med..

..en get? Eller en björn?




Påskrivet och klart!



Ännu ett av mina "påhitt", haha. Jag går ur svenska kyrkan! Varför? Jag tror inte på Gud, och jag tycker raka motsatsen mot vad dom kristna tror på i vissa frågor. Även om jag inte är något mer än ett namn i deras papper så vill jag ändå inte "stödja" dom på något sätt. Så, byebye kyrkan! See you in hell ;)

Livet leker!

Efter den tuffa veckan som äntligen passerat känner jag mig väldigt glad trots allt, jag är redo för en ny vecka. 4 prov återstår denna termin, och jag känner faktiskt ingen panik för en gång skull. Jag brukar känna mig stressad, det gäller ju att få bra betyg blablabla.. Men ibland måste man faktiskt slappna av lite och känna sig NÖJD. Och det är precis vad jag känner mig just nu, nöjd alltså. För det är ju inte precis varje dag man är 3 poäng ifrån MVG på ett matteprov!
Men nu ska jag ta och plugga lite tyska, echt spaß!

Äntligen sommar!

Nu börjar det verkligen kännas som sommar! Nu känns det faktiskt roligt att vakna, när man hör fåglarna kvittra och man ser att det är LJUST. Sen att det är mindre kul att ha miljontals insekter inne i rummet är ju en annan femma.. Har även köpt skolavslutningsgrejer nu, en jättefin typ blommig klänning och svarta skor till. Det är ju trots allt bara 10 (!!) riktiga skoldagar kvar, och jag längtar sjukt mycket. Denna sommaren tänker jag SLAPPA, sitta i hagen hela dagarna, mysa med Sancho och njuta av livet. Även om det inte blir jättebra att skriva om sen när man kommer tillbaka till skolan, höhö. "Ich habe in einem Bereich saß den ganzen Sommer".

Lättnad!



I fredags när jag skulle rida ut på Sancho så märkte jag att han var halt :( Så idag tittade Sara & Anne på honom, och som tur var verkade han redan bättre! Var orolig innan, tänk om han hade fått stå i flera månader som förra gången. Det var ju varken kul för honom eller mig, så det var riktigt tur att det inte var lika allvarligt nu :)


Jag & Sancho del 2

Del två av när mamma fotade mig & Sancho i skogen :) Vi gick ner till bäcken, och som ni ser blev Sancho lite badsugen..














Jag & Sancho del 1

Mamma åkte med mig & Sancho ut i skogen och tog kort på oss förra veckan, och här är dom första bilderna hon tog :) Det var många som stirrade på oss på vägen till skogen, det är ju inte varje dag man ser någon som är ute och går med en häst i klänning, haha.












En dag jag helst vill glömma.

Tisdagar. Bara jag hör ordet vill jag gå och krypa under en sten. Med ämnen som tyska, matte, so, engelska osv blir dagen extra seg och det blir ju inte bättre av att det är enda dagen jag är ledig nog att jobba med läxor när jag kommer hem. Just den här tisdagen har inte blivit ett dugg bättre av att vissa personer inte vet när man ska sluta tjata. Säger jag "nej", då är det ju klart att jag inte säger "ja" den andra/tredje/fjärde gången ni frågar! Sköt er själva, jag klarar mig alldeles finfint själv :)

Ja, plugg var det som sagt. SO-arbetet är snart färdigjobbat, helt otroligt. Har skrivit 6 kapitel idag så jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag kanske till och med hinner LEVA den här veckan, vem vet?

FILM - Jag & Sancho


It's monday.

Efter nästan en hel veckas ledighet var det dags att återvända till skolans iskalla korridorer. Det var ju inte riktigt lika jobbigt som jag trott, men tröttheten lär väl komma imorgon. Denna veckan blir det i alla fall stress, två prov och en stor inlämning. Typiskt lärare att lägga allt precis på samma vecka.. Suck.

Det fick bli lite trickträning för Sancho idag, hade inte så mycket tid. Han var lite seg, precis som jag, men med lite morötter går allt finfint ändå ;) Filmade lite också, håller på att lägga ut den nu.

Sen blev det att åka med Sara & Anne och titta när Sara tränade med Q. Hennes tränare verkar jättebra, och hade en del roligare uttryck. "Sitt inte som en kossa" osv, haha.

Och nu på kvällen har jag återigen gjort lite SO.. Eftersom jag är en riktig tidsoptimist gällande det mesta, blir det att jag skjuter upp allt till sista sekunden.


Sara & Q :)

En seg dag.

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Tänkte rida dressyr på Sancho, men jag vågade inte eftersom han hostade när vi börjar trava (men det var visst ingen fara, så det får bli dressyr imorgon istället). Skrittade hem igen, och släppte ut han i hagen med allt gräs :)

Nu på kvällen har jag varit riktigt duktig, har jobbat med SO i 1,45 h. Inget man direkt vill göra, men har skjutit upp det så länge nu att jag var tvungen att göra det idag. Arbetet ska vara inne denna veckan, och vill helst få in något i tid för en gång skull.. Hehe.



Spring time ♥

Åh, så himla härligt väder det är ute nu! 19,5 visar termometern, helt otroligt. Har varit ute en liten stund nu och tagit kort på några fina blommor vi har i trädgården.


Sancho i paddocken ♥

bilder från igår







FILM - Busar med Sancho ♥

Idag gjorde jag något som måste varit bland det roligaste jag gjort någonsin. Jag busade med Sancho i paddocken! Det tog en stund för honom att komma igång, jag fick springa runt själv ett bra tag innan han hängde med, haha. Men SEN sprang han runt som en tok, galopperade över "hinder" och sparkade bakut som han aldrig gör annars! Jag tror han tyckte det var kul ;)


Cruising.

Igår var det ju cruising här i lilla Tibro. För dom som inte vet vad cruising är: Det är dagen då Tibros annars döda gator fylls med raggare och fulla ungdomar, och raggarbilar kör runt, runt, runt inne i centrum. Visst låter det kul? Gick runt där med Ellen typ två timmar, vi käkade chips och tittade på bilar xD Var hemma hos henne och tittade på valparna också, fy vad söta dom är! Dom är så små, och så springer dom så gulligt ;D

Bilder från 24/4

foto: emelie dahlgren










Jag är tillbaka!

Har nog haft min längsta bloggpaus på över ett år. En hel vecka har jag hållt mig borta, och det har varit jävligt gött kan jag tala om. Men nu var det slut med det, tror jag ska börja blogga lite mer nu i alla fall ;D

Det har väl inte hänt allför mycket på den här veckan jag inte bloggat. Har mest varit sjuk, ont i halsen. Och precis när jag blivit frisk är det klart att man får ont (som fan) i magen. Som tur var missade jag bara en dag i skolan, för nu ons-tors-fre är vi lediga! Välbehövt, eftersom vi har typ tusen prov nästa vecka.. Suck. 
Näpp, nu har jag inget mer ovettigt att säga. Hade gött! 

Älgmöte & ofrivilligt bad.

Red ut med Sara & Q idag. Sancho var piggelin, och han fick springa på regält för att hinna med stora Q, haha. Det första vi gör är att rida rakt på en STOR jävla älg, väldigt lyckat. Som tur var så hängde inte Sancho med riktigt på vad som hände, så han blev inte rädd :) Han är ju både lite blind och döv gammelgubbem, haha.
Vi red ner till bäcken också, vilket Sancho tyckte var VÄLDIGT roligt. För roligt. Ena sekunden står han och dricker och nästa så håller han på och lägga sig ner, i vattnet! Tack gode gud han jag få igång honom innan han la sig ner xD

Fina Sancho ♥




FILM - Jag & Sancho hoppar i skogen

Jag hoppade lite med Sancho i skogen idag, han tyckte det var ganska kul tror jag ;D


FILM - Jag & Casper hoppar

Film frå ridlektionen i torsdags, vi hoppade ute i paddocken. Han var seg, men det gick rätt okej ändå.


Oj..

Har inte bloggat på flera dagar. Haha, jaja, ingen skada skedd.
Vad har jag missat att berätta då? I fredags åkte vi till Ljungkile på Johannas 50-årskalas. Det var kul, satt vid datan med Cornelia och så. Vi sov över där, och igår (lördag) åke vi till Torp. Jag köpte en ridväst, en supergullig ROSA grimma till Sancho och Desperate Housewives säsong 2!

Såhär fin blev Sancho i sin nya grimma:





RSS 2.0