Lalala:)

Nu har vi nyss ätit rökt sik och jag är helt proppmätt! Ska ta en promenad tror jag, har knappt rört på mig idag förutom när jag var hos Sancho. Det var mindre insekter än i måndags i alla fall, jag blir galen på dom små irriterande jävla blodsugarna. På tal om blodsugare, ingen har väl missat att Eclipse hade premiär inatt! Har precit läst ut den boken för femtielfte gången, tröttnar aldrig på dom :) Nepp, nu ska jag ta och röra på fläsket, hade hättans!

Varmt!

Nu har vi fixat internet i husvagnen så nu sitter alla vid varsin dator, haha. Inte så konstigt, det är hur varmt som helst, går ju inte gå ut. För-tältet är uppe också, det var på tiden.
Nepp, nu ska jag ut och lägga mig i solen. Btw, jag hatar att sola.

Följ min blogg:

bloglovin

1 år med Sancho!<3



Idag har jag och Sancho firat 1årsdag! Tänk vad tiden gått FORT, känns som att det var igår jag red honom första gången :)
Nu står dom i sommarhagen i alla fall, som om det inte räckte med gräs, han har blivit tjock.. haha. Positivt är ju att det är goare att rida barbacka nu, orkar inte ta med sadeln till sommarhagen så det blir barbacka hela tiden. Idag blev det världens kortaste ridtur - ner till bäcken, tillbacka till stallet, hämta flugspray (JÄVLA FLUGOR!!!) och tillbaka till hagen. Jaja, blev massa mys och godis när vi kom tillbaka, lite måste man ju fira ;)

Campa.



Imorse fick pappa för sig att vi skulle åka och campa denna veckan, så nu ska jag packa och så åker vi ikväll. Snabba ryck, jeppjepp.

Liseberg.


Knapra piller.



Trots att det varit årets varmaste dag har jag inte satt min fot utanför dörren, tack vare min dumma mage. Men nu, ett halvt alvedonpaket senare, verkar det som att det ger sig. Imorgon blir det lite stressigt, upp tidigt och åka till Sancho, sen till Farmor&Farfar på lunch och på kvällen fira midsommar hos Malin.

Löslongering Sancho.

I tisdags skrittade jag ut en liten sväng med Sancho, och sen löslongerade jag honom i paddocken några minuter. Snäll som han är så sprang han runt mig på en volt fast jag inte hade lina ♥






Häst-ätande gräsklippare.


En sån här sak mötte jag & Sancho när vi var ute på en barbackatur igår. Jisses vad rädd han blev, man kände att hela hans kropp liksom "dunkade" för att hans hjärta slog så snabbt. Schysst som jag är så sitter jag och asgarvar åt hans fjantfasoner, stackars Sancho ;)

Idag blev det en lite mer lyckad tur, red till lilla galoppbanan vilket Sancho tyckte var jättekul, tills han insåg att han inte fick springa. Då blev han sur, haha! På hemvägen blev han jättepigg, det var längesen han varit så pigg, härligt :')


Påväg till skogen.

Näe, inte riktigt till skogen, men till Tommy i alla fall. Vi ska till hans syster på inflyttningsfest lite senare, efter att mamma tittat på bröllopet. Även om jag faktiskt inte är intresserad av det där dyra bröllopet som vi (eller ja, inte jag då) skattebetalare betalat, så är jag lite nyfiken på hur Vickans klänning ser ut! Får kika på det, men sen ska jag ta och springa, kanske tar med Sancho, han verkar vara bättre nu :)

Slavgöra.



Jag är expert på att skjuta upp saker till senare, vilket gör att jag alltid får SJUKT mycket arbete att göra när jag väl bestämmer mig för att göra det. Som nu, när jag ska flytta mina drygt 25.000 bilder till en extern hårddisk. Håller på att flytta över bilder från en skiva till datorn nu, och sen ska jag flytta över dom till externa hårddisken. Jag blev inte speciellt glad när jag såg "100 minuter kvar". What?! Och det är EN mapp. Tur att jag har hela sommarlovet på mig :) Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med hela sommaren.. haha.


FILM - Sancho badar.

Förutom en rymmande häst (dumma Surprice.. haha) så har det varit en lyckad dag. Om man frågar Sancho tror jag han skulle säga att det var på tiden att vi gick och badade igen ;) Han blev lite sur när han inte fick gå den vägen han alltid vill ta, men så fort han förstod att vi skulle till bäcken så sprang han nästan, ivrig? Han fick stå och plaska ett tag, och som vanligt blev det ett dopp också. Synd att det inte finns en sjö i närheten som man får bada i, han skulle bli överlycklig om han fick simma xD




Sommarlovet rullar på..



Denna tisdag, tre dagar in på sommarlovet, har det äntligen börjat likna ett sommarlov! Den senaste veckan har regnet öst ner, inte minst igår. Då är det ju tur att man får åka med Sara & Anne till Robert, annars hade jag suttit hemma och svurit på vädret :)

Ja, men idag har det som sagt varit bättre väder. Detta firade jag med en springrunda (!), en massa Desperate Housewives, lite solning och såklart, glass.

Skolavslutning!



Såhär såg jag ut idag då :) Skolavslutningen i år var väldigt.. kyrklig. För dom som inte vet så är vi inte i kyrkan på våra skolavslutningar, och då tror man ju att man ska slippa allt prat om "alla är lika mycket värda", psalmer och så. Men nepp, inte i år. Ush..
Är jävligt stolt över mina betyg: 2 G, 2 MVG och resten VG. Har höjt mig i 5 ämnen, och fick ett mer MVG än vad jag väntat mig :) Dessutom vann jag novelltävlingen, inte alls vad jag trott! Fick presentkort 300kr på bokhandeln, passar ju bra nu när jag ska läsa tusen vuxenböcker så jag kan höja mig i svenska, om nu lärarna kan nöja sig nån j*vla gång. Plus att jag vann anti-rök, presentkort 75kr på badhuset i Skövde. Jag ska nog köpa en lott idag, jag verkar ha tur ;)


Maskeradbrännboll.

Även detta år har vi i 8A skämt ut oss inför hela skolan :) Fast vi var ju inte direkt ensamma om det, hela 8:an hade ju verkligen sämst ideér, haha. Vi gick i alla fall vidare till kvartsfinal, och där förlorade vi med ett ynka, jävla poäng.
Nu har jag duschat, skrubbat, rivit och försökt få bort den förbannade gröna färgen vi hade över hela kroppen idag. Jag har som tur är fått bort allt i ansiktet, men under armarna är jag fortfarande grön.. Snyggt.


Sancho är trött?



Idag har vi spelat brännboll ute i regnet 3 av 4 lektioner. Känner mig lite smått rädd inför imorgon, eftersom det är dags för maskeradbrännboll i skolan. När man har Ismail med i laget får man vara beredd på att ducka för flygande rack... I år har i alla fall våran klass överträffat oss själva genom att faktiskt klä ut oss till maskeraden, och jag kan lova att vi inte är osynliga. Vi är synliga.

Trav.

Här kommer lite bilder från På landet festivalen.










Sista provet avklarat.

Denna tisdag har varit slappare än någon annan tisdag denna terminen, inte så konstigt när det är sista veckan. Brännboll, prov, 2 timmar rast, brännboll, fika+film och studiebesök. Kan säga att jag somnade direkt när jag kom hem, är ju inte van vid att röra på mig så mycket, höhö ;)
Denna veckan har vi fått reda lite på vad vi kommer få för betyg, tänker inte säga vad jag fått men sammanlagt kommer jag tjäna 700kr på dom. Inte illa! Tack mamsen och pappsen ♥


Sitter i skolan.

Nu sista veckan i skolan är allt så oseriöst som det bara kan bli, haha. Denna mattelektionen har jag suttit och suddat boken, och suttit vid datan och gjort allt annat än att spela mattespel, höhö. Nu ska jag ha syslöjd, och sy klart min fula, förstora klänning!


Raskavalkad.

Bilder ifrån På Landet festivalen, raskavalkaden.








Home.

8 timmar & 1300 bilder senare är jag hemma från På Landet festivalen. Det var väldigt kul, och jag har träffat/sett några kändisar också, bl.a Bert Karlsson, Markolio & Moa från Talang 2010. Håller på att lägga in bilderna nu, det krånglar lite pga att det är så himla många bilder, men det ska nog funka :)


På Landet festival.

Idag är jag uppe med tuppen (typ, haha), för idag ska nämligen hela familjen iväg på "På Landet festival" i Skara. Vad jag fattat för så är det första gången den här festivalen anordnas, så man får väl se om det är något att ha :)

FILM - Jag & Madicken hoppar bana/badar


NY DESIGN!

Sådär, slängde ihop en lite somrigare design nu idag när jag varit hemma med huvudvärk. Vad tycks?

Sista ridlektionen denna terminen.

Hoppade bana på Madicken, hon var framtung och så, men blev lite bättre i slutet sen. I slutet badade vi i äckliga pölen, hela mina ridbyxor blev nerskvätta och skorna kommer jag få tvätta, haha.
Som ni ser på första bilden fick vi till ett längdhopp.. (det är det blårandiga vi hoppar)










Träningsvärk...

... så att jag sträckte mig på idrotten idag. Hur kommer det sig att jag har träningsvärk då? Jo, i tisdags red jag ut på Fleur (Annes häst, står i samma stall som Sancho) med Sara och Q. Jag behöver nog inte säga mer än att Fleur är lite bredare än vad Sancho är, hehe. Förutom att jag får lida så här i efterhand så gick det bra, hon "stack" en gång och jag tappade balansen lite, men så kan det gå när man rider på en häst med skitstor galopp ;) Fleur var i alla fall jättemysig!




Sara & Surprice








RSS 2.0