Ljungkile - here I come, igen!

Om 15min ska jag bort till Mamma och då bär det av till Ljungkile, igen. Tänk, jag har inte vart där på flera år, och nu åker jag dit två gånger på 2 veckor! Herregud, sen har jag ju vart i Lysekil imellan det också, så har åkt samma väg bort till "bergsområdet" (haha xD) tre gånger! 6 om man räknar med fram och tillbaka. Jag kan nog den vägen rätt bra nu ja. Nej nu måste jag dra, har inte gjort mig iordning alls än ^^

Robert Pattinsson - Let me sign <3

 
Haha, den låten får mig gråta.

Överpigg häst + stor maskin + vilsen ryttare = not good.

Regnade hela dagen, men märkte det inte förens jag gick upp vid typ.. halv 3? (a) Tänkte precis göra mig iordning och åka till stallet, så börjar det åska -.- Så typiskt. Så fick rida sent idag igen, men det var nog tur det för det blev jättefint väder sen. Stackars lilla Sancho var helt dyngsur när jag tog in han :(

(mobilbilder)
Han var jättepigg, och då menar jag jättepigg! Han ville rejsa hela tiden, men det ville inte jag xD Sen blev han rädd för en massa grejer, överpigg? Ja :) Red en helt ny väg idag, Mamma förklarade den för mig igår och den var inte svår alls. När jag var påvåg tillbaka så hörde jag en stor maskin och då tänkte jag "fan, vi kommer få vända -.-" Sen såg jag att dom hade huggt ner hela skogen där, och det var stora trädhögar, och maskinen var en "träd-lyftar-maskin". Sancho brydde sig inte alls först, han gick bakom den när den åkte iväg mot en trähög. Men när maskinen började lyfta upp trädena, då ville inte Sancho gå förbi. Så det var bara att ta närmsta flyktväg = början på en väg som slutade med skog. Så vi red en bit mitt i skogen, jag var vilse! Som tur var så kom det ju ett spår som ledde upp mot den vägen vi hade följt förut. Sancho ville vända några gånger men så fort vi kom ut på vägen så ville han rejsa igen -.- xD Haha, händelserik ridtur!


älskling :*


Sancho är inget glass-fan.

Sov bort halva dagen, underbart! Jag har ju bara sovit till senast halv 9 när vi tältat, så var himla gött att sova ut. När jag orkat ta på mig kläder och gjort mig iordning cyklade jag till stallet. Hämtade Sancho i hagen och gjorde ordning han :) Han var vääldigt pigg idag, superkul! Ibland går det lite för fort så han inte håller ordning på benen söten (a' Han blev rädd för nått "osynligt monster", var säkert något jag inte såg x) Han stod i alla fall och vägrade gå en stund, men sen gick han som om inget hänt, haha. Sen när vi skrittar på vägen, jo gissa vad som kommer då. Glassbilen. Sancho ville INTE ha glass, haha ;) Han krånglade lite men gick förbi, längst ut i diket xD Glassgubben skrattade, jag tyckte inte det var kul :( När vi kom tillbaka gjorde jag ordning han, och släppte ut han i hagen. Cyklade hem, och då var klockan helt plötsligt kvart i 9 :O Tiden går fort när man har roligt!

Nu är klockan 02:47 och jag borde sova, men jag är inte såå trött. *gäsp* Har fixat med bloggen ett bra tag nu, ny bakrund och massa andra grejer :) Är nöjd med allt utom bakrunden, men jag orkar inte göra något mer detaljerat just nu. Nejfy, nu måste jag sova. Gonatt!

Lysekil 2009.

Bilder från Lysekil :)




































Tävling western - bilder.

Bilder från Hjo Ko 23/7, som jag nte orkar redigera klart förens idag :)
Det spöregnade så bilderna blev sjukt dåliga..

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 


regn, regn, regn..

Idag har jag inte gillat regnet för en gång skull. Eller kanske gjorde det lite, förutom att när vi var på westerntävling i Hjo så blev jag genomblöt och regnet förstörde dom flesta av bilderna :( Ellen hängde med, tur det annars hade jag varit helt ensam med Mamma & Tommy!  Det var kul, även fast jag inte fattade grenarna då men :D Helt borta, dom gick nån bana först, det var ju inte så himla svårt att fatta att dom skulle runt ;) Men andra grenen fattade jag inte ett dugg av! Galopp runt, run,t runt på en volt och stopp lite här & var xD Det såg i alla fall jätteroligt ut och jag blev sugen på att testa western faktiskt, vart man nu kan göra det :P Blev en hel del bilder, 1030 om man ska vara exakt, haha. Raderade en hel del för att få plats med mer bilder xD bilderna kommer imorgon tror jag, megatrött idag (a)
Sen bar det av hemåt, bytte nästan bara om och sen åkte jag upp till Sancho <3 Precis när jag gjort iordning honom och skulle gå ut så kom Sara & Anne, och dom passade på att testa en sadel dom ev. skulle köpa :) Fast den passade inte :( Red barbacka, tänkte att jag inte skulle vara ute så länge men slutade med att jag red ut i över en timme xD Sancho var pigg, i alla fall när han inte ville vända ;o Typ galopperade på en sträcka och den delar sig lite och jag styrde åt höger men Sancho tänkte vänster så var nära på att glida av xD Kan inte ha sett fint ut, ushush.


New Moon in my <3



Helt jävla underbar! Sitter med tårar i ögonen, gud vad jag längtar efter filmen <3

im home :*

Hemma från Ljungkile! Skönt faktiskt, men på Lördag blir det antagligen Lysekil (som inte ligger alls långt bort från Ljungkile) och tälta med Pappa och dom. Haha, vet inte ifall jag är pepp eller mindre pepp ;) Aja, nu ska ni få veta vad jag gjort när jag vart borta!

Lördag: På förmiddagen red jag ut, barbacka om jag inte minns fel (a) Gick bra hela vägen, förutom att han var ganska seg :( Men han är ju gammal gubbe <3 Sen var det bara att åka hem och packa, blev en väldigt stor väska fast jag använde knappt ingenting, haha. Vi typ käkade och tittade Sagan om ringen på kvällen.

Söndag: Sov förvånansvärt bra, brukar vakna massa när det är så varmt :O Jaja, gick upp tidigt, så jag var död på morgonen. Käkade frukost och sen åkte man med Lars (morbror) och Johanna (morbrors fru) till Uddevalla där man fick vänta typ över 45 min på att Ema skulle komma med tåget ;) Söndag är ingen bra dag att besöka Uddevalla märkte vi, jävligt dött. Knalla runt där och köpte godis, spela kort och ah, typ det xD När man kom tillbaka till Ljungkile då, så fick jag jävligt ont i magen, och utan alvedon så kan jag säga att jag trodde jag skulle dö :) Gick och la mig nästan direkt efter att vi ätit.



Måndag: Gick upp vid 10 kanske, typ nån av folket åkte och köpte alvedon åt mig så jag kunde gå. Åt snabbt och sen bar det av mot Ullared. Lyssnade Om jag kunde drömma (ljudbok) nästan hela vägen. När vi kom fram mötte vi Josse, haha xD Sen fick vi köa in, ja köa! Väldigt mycket folk med andra ord. Hade ont, och mer ont, hela tiden. Hittade ingenting av det jag typ mest behövde, linnen och sånt. Jag köpte:
- Två linnen
- Tunn långärmad
- Höst/vinter-jacka
- Lock/plattång :*
- Ridbyxor
- Ridregnställ
- Långärmad ridtröja
- Fotopapper
- Hårspännen
- Plånbok

Hittade verkligen inte mycket alls. Men är nöjd med det jag köpte :) Sen åkte vi hem, somnade på vägen och sen köpte vi kebabrulle på bar&grill :*

regnstället

långärmade tröjan

jackan

ridbyxorna

Tisdag (idag alltså xD): Gick upp vid 10 och åkte till stallet vid halv 12 ungefär. Red i paddocken, som var väldigt gropig och konstig? Det kunde gått bättre om man säger så. Sancho verkade trött och seg så jag red inte speciellt länge :/ Ryktade och släppte ut i hagen, Sancho sötast <3 Han vet verkligen hur han ska göra för att få godis, haha :* Sen åt vi hos Tommy, dom drog ut och letade svamp, men jag stannade kvar. Tittade TV, och bara tittade alltså, kunde inte höra ett skit för Martin spelade så hög musik -.-' Liksom "..dunk dunk dunk dunk dunk dunk.." i hela huset! Och det hörs ju ut, red förbi utanför där en annan gång och undrade vem fan det var som spelade typ nån Britney Spears remix mitt ute i skogen?! HAHA jag garvade rätt regält ^^ Nu ska jag bort till pappa, duscha och titta Paris Hilton ;D







PUSS OCH HOPPAS ALLA ORKADE LÄSA (a'


Dagen har varit..

..bra :D Förmiddagen red jag ut på Sancho, han var riktigt pigg faktiskt! Försökte hitta en väg jag ridit en gång förut, men tappade bort mig lite (a) Ringde faktiskt mamma, men sen hittade jag xD Galopperade upp för en typ backe, var inte brant eller så. Då fick han riktig fart, söten :) Sen drog han med mig när vi galopperade efter det, haha! Det roliga när han drar är att man fortfarande har kontroll, så man kan väl inte kalla det dra egentligen men (a)



På eftermiddagen åkte jag, pappa, Jesper, Susanne, Nora, Mikaela, Ebba, farmor & farfar till nån bisonoxe-farm utanför Hjo, det var den största bisonoxe-farmen i Sverige, jag visste inte ens att det fanns sånna i Sverige xD Det var jättefint där och bisonoxarna var söta, älskar deras mular <3 Vi fick åka traktorvagn ut i hagen där bisonoxarna var, massa gulliga bebisar :) Sen tittade vi fjärilar, megaäckliga! Bleh.















På kvällen var jag med Ellen, vi hittade spökhus och det var läbbigt, HAH! xD

dålig rubrik :)

Dagen började med att man cyklade till stallet, förvånade mig att jag inte ramlade för jag var så himla trött! xD Jaja, tog in Sancho och gjorde iordning han, så skulle jag gå in och hämta sadeln, så var den borta :O Så fick rida barbacka, det känns som jag rider väldigt, väldigt ofta barbacka nu! Första gången jag red barbacka ordenligt gick det inte alls bra, lite bättre andra gången och idag så gick det faktiskt väldigt bra :D Hittade nån ny väg, ungefär :) Den var mys, och Sancho var äntligen lite pigg. <3

Nu på kvällen har jag käkat pizza hos farmor&farfar, göttans :) Och nu sitter jag och tittar Tila Tequila, haha ofta ^^


bilder från veckan;


kusin ebba på stora lekplatsen :)


ebba :)


ebba på häggetorp ;P


haha vampyrbarn :D


ny bloggdesign :)

Fixade en väldigt enkel bloggdesign för jag var så trött på den andra (a) Den är bara tillfällig tills jag orkar fixa någon lite mer seriös :)

Idag har inte varit en bra dag, orkar inte ens berätta :)

tjolahoppsanhejsan!

Har inte orkat blogga på ett tag nu, knappt suttit vid datorn alls :o I alla fall, ridit Sancho onsdag/torsdag :) Torsdagen då, så var han seg faktiskt :o Skulle galoppera på "galoppsträckan" och oj vad långsamt det gick xD Men vände på den vägen ett tag och red samma väg tillbaka & då blev han jättemegapigg :D Minsta lilla man skänklade fram så typ började han trava/studdsa lite xD Men han fick springa lite, han tyckte nog det var kul :D

Idag har jag vart i Skara, eller på Julahuset :) Tittade lite inne på hästgrejerna där, hittade snygga ridbyxor, men självklart hade dom bara typ storlek 40 :S Men köpte ett par ridhandskar :) Vi ska åka till ullared med mamma nån gång snart också, så då lär det väl bli en hel del hästgrejer! När vi kom hem så städade jag rummet (haha, jippi.) och sen åkte vi ut till Susanne & Göran :) Fick höra skvaller om massa Tibro-folk, Linnéa gilla (a) Åkte hem typ vid halv 12, och nu sitter jag här och känner mig tvingad till att skriva lite på bloggen då ;) Men nu är det avklarat, så nu ska jag sova eller något :D

Jag hatar åska.

Gick upp tidigt och skyndade mig till stallet, skulle rida tillbaka hästarna till sommarhagen med Anne. Precis när vi var klara och skulle rida iväg, så börjar det åska >< Så himla typiskt, men eftersom det var åt andra hållet mot vart vi skulle rida så chansade vi och red ändå. Vi kom inte speciellt långt, vi travade lite och så bara. Sen kom åskan typ inte långt ifrån oss, så vi vände. Och då kom regnet. Seriöst, på typ 2 sekunder var jag helt genomblöt och det var som man gått in i en dusch eller nått! Sancho såg ut som han blivit dränkt stackarn :( Menmen, vi överlevde :) Ska upp dit imorgon också, hoppas att jag slipper åska i alla fall!

<3

det är svårt att komma på rubriker.

Vaknade hyffsat tidigt idag, cyklade hela vägen till stallet i motvind, jag trodde seriöst jag skulle dö! Red ut med Anne, Sancho lyssnade jättebra idag :) Vi red över bäcken (som jag hittar till nu ;P) och galoppstigen :) Mys var det <3 Ska rida imorgon också tror jag, Ellen hänger med i sånna fall :D

linnéa som liten plutt :*

Hittade några fotoalbum hos pappa idag, här är mina favoriter :*


jag och pappa :)


lilla jag :*


jag & pappa på mallorca :)


rebecca, jag & simon :)


min lillebror var skitsöt när han var liten :*


jag när jag & pappa var i lipizza, sloveninen :*


rubrik. 8D

Va med Ellen idag (fredag), äntligen är min lilla neger hemma! :D Värmen typ tog död på mig, maha! Vi gick och käkade pizza, mums! Lekte lite på häggetorp, det börja åska men vi var kvar, haha, låg och vilade på "bryggan" :* Gick en sväng hem till Ellen, och sen hem & byta om :) Åkte upp till stallet och red Sancho, tog en sväng barbacka, myyys! Jag hittade verkligen jättebra, haha.. (a) Skulle rida över bäcken, kunde verkligen inte hitta stället där vi red över förra gången :O Men red över på nått annat ställe, och det funkade ju också xD Vi var inte ute så länge, för det började regna & det började åska precis när vi kom tillbaka :/ Dumma åska! Aja, mamma hämtade oss och vi åkte hem. Vi gick till smuleberg och körde väggen, HA, men bollen var dum. Så vi gunga kompisgunga, det började regna massa men så vi blev typ skitblöta med vi låg kvar tills Ellens mamma hämtade oss xD ROLIG DAG :*


fina sancho :*


<3

Floder - av tårar.

Var med Micka idag! ;D Vi spelade xbox, typ tennis, vi äger asså ;) Vi gick till Smuleberg en stund, köpte godis & gick till stora lekplatsen. Nice! Sen nu på kvällen blev det upp till Sancho, red ut en liten sväng, försöker lära mig lite vägar. Och så kan jag inte höger och vänster helt, HAHA! Sancho var pigg idag, speciellt i galoppen men det var väl för att han var bakom x) Han gillar att tävla, haha ;) Åkte förbi ridskolan på vägen hem, började gråta helt från ingen stanns och nu börjar jag gråta typ så fort jag pratar om Merlin :( Jag är känslig, typ massa! Men har i alla fall bestämt med Ellen att vi ska åka dit nån dag, annars dör väl jag inom en vecka typ..! Då ska han få MASSA godis, söten <3


RSS 2.0